ZABITALAR ÇANKAYA’DA BULUŞTU

ZABITALAR ÇANKAYA’DA BULUŞTU

Başkentin zabıtaları 192. Zabıta Haftası’nda Çankaya’da buluştu. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu Ankara Büyükşehir Zabıta Daire Başkanı Oğuzhan Yücel ve ilçe zabıta müdürlerini makamında kabul etti. Taşdelen, “Ankara genelinde zabıtalarımızın ortak çalışmasının kazanını Ankara’dır. Bu başarınızdan ötürü sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Başkentin zabıtaları 192. Zabıta Haftası’nda Çankaya’da buluştu. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Oğuzhan Yücel ve beraberindeki ilçe zabıta müdürlerini makamında kabul etti. Taşdelen, “Ankara genelinde zabıtalarımızın ortak çalışmasının kazanını Ankara’dır. Bu başarınızdan ötürü sizleri tebrik ediyorum” dedi.
Toplum refahının sağlanmasında büyük rol oynayan zabıta personelinin görev ve sorumluluklarında ortak hareket etmesinin önemine değinen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, tarihte uygarlıkların kentlerden doğduğunu, bunun temelinde de disiplinin olduğunu belirterek “Günümüzde kentlerin disiplinini sağlayan birim zabıtadır. Üstlendiğiniz görevin yükümlülüğünün farkında olan bir belediye başkanı olarak her zaman yanınızdayım” diye konuştu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Oğuzhan Yücel de daha müreffeh bir Ankara için ortak çalışmayı her zaman benimseyeceklerini aktardı. Başkan Taşdelen’e günün anlamını ifade eden plaketi takdim eden heyete, Başkan Taşdelen de Nutuk hediye etti. Ziyarete Yenimahalle, Mamak, Keçiören, Bala, Haymana, Kazan, Sincan, Elmadağ, Gölbaşı Zabıta Müdürleri de eşlik etti.