MUĞLA HAYAT BOYU ÖĞRENME ŞENLİĞİ…

MUĞLA HAYAT BOYU

ÖĞRENME ŞENLİĞİ…

Muğla’da her yık düzenlenen “Hayat Boyu Öğrenme Şenliği” bu yıl Fethiye’de yapılacak.25- 26 Ekim 2018 tarihleri arasındaki şenlikler 09.00’da gösteriler ile başlayacak, stantlardaki etkinliklerle saat 18.00’e kadar devam edecek.

Muğla Valiliği ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği şenliklerin açılışını Muğla Valisi Esengül yapacak. Şenliklere Muğla ve çevre ilçelerdeki Halk Eğitimi Merkezi öğrencilerinin yaptıkları eserler de sergilenecek.

“Öğreten bilir, bilen üretir, üreten mutludur” sloganı ile yola çıkan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri öğretmen ve öğrencilerinin şenliğine Bodrum Halk Eğitimi Merkez Müdürlüğü de keçe aksesuarları hazırlama, çini uygulamaları, seramik, tel kırma/tel sarma alanlarında üretilen el sanatları ürünleri ile katılacak.

Fethiye Beşkaza Meydanı’ndaki şenliklere ayrıca Datça, Dalaman, Fethiye, Kavaklıdere, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula, Yatağan ve Muğla Halk Eğitimi Merkezleri de çeşitli el sanatları ürünleri ile katılacak.