“Ne olacak bu Fenerbahçe’nin hali”

Fenerbahçe bu sezon bol keseden puan dağıtmaya devam ediyor!.. Sarı-lacivertliler lig de galibiyeti bulunmayan Çaykur Rizespor a da 3-0 yenilerek , iyice çöktü. Hayal kırıklığı yaratmaya devam eden FenerBahçe, ligde oynadığı 7 maçın 4’ünü kaybederek , şampiyonluk hesaplarından şimdiden tehlikeye soktu .
Sarı- lacivertli ekip, ligde dördüncüyenilgisinide Rizespor dan alarak , bu periyotta kaybettiği 9 puanla iyice çöktü.”Ne olacak bu Fenerbahçe’nin hali” diyen taraftara ise yine “kahır” düştü.
.ALİ KOÇ TAN ÖZÜR
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Çaykur Rizespor’a 3-0 mağlup oldu. Bu sezon ligdeki 4. mağlubiyetini alan Fenerbahçe’de başkan Ali Koç maç sonrasında taraftarın yanına gitti ve sarı-lacivertlilerden özür diledi.
Fenerbahçe’nin ligdeki kötü gidişatı Çaykur Rizespor deplasmanında da sürdü. Sarı-lacivertliler maçtan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve bu sezon ligdeki 4. mağlubiyetini elde etti ve 7. hafta sonunda 7 puanda kaldı. Phillip Cocu yönetiminde 10 resmi maça çıkan Fenerbahçe, bu maçların 6’sında rakibine kaybetti.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Rizespor maçının ardından sarı-lacivertli taraftarların yanına gitti. Burada taraftarlarla konuşan Ali Koç’un “Size karşı mahcubum. Öyle ya da böyle düzelecek. Size çektirdiklerimizden dolayı özür diliyorum. Ne deseniz haklısınız. Dediğiniz gibi bu kutsal forma herkese nasip olmaz. Artık sabredin de demiyorum. Özür dilerim” ifadelerini kullandığı kaydedildi.