Tehlikeli tırmanış !

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sert sözlerine hedef olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in evinin önüne gece MHP’li bir grup giderek slogan attı. Akşener evinin kapısına çıkarak gruba yönelik gösterdiği tepkiye ilişkin görüntüleri paylaştı.

Bahçeli dün Twitter’dan yaptığı açıklamada Akşener’e hitaben “Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme!” cümlelerini kullanmıştı.

Akşener, Bahçelinin mesajına Twitter’dan “Demirden korksak trene binmezdik” karşılığını vererek İYİ Parti Genel Merkezi’nin adresini paylaşmıştı.

Akşener’in bu açıklamasından sonra bir grup gece Akşener’in evinin önüne giderek slogan atmaya başladı. Akşener de gruba evinin kapısından sert tepki gösterdi ve o anların görüntülerini Twitter’dan paylaştı.

Akşener mesaja Bahçeli’yi etiketleyerek, “Başka anaların çocukları üzerinden yiğitlik olmaz. Yüreğin yetiyorsa kendin gel, bekleriz” ifadelerini kullandı. Görüntülerde Akşener’in evinin kapısındaki gruba hitaben “Gelin lan gelin, yuh size” dediği duyuluyor.

Meral Akşener

@meral_aksener
Başka anaların çocukları üzerinden yiğitlik olmaz.
Yüreğin yetiyorsa kendin gel, bekleriz @dbdevletbahceli

00:09 – 5 Eki 2018