Maç bitti, ortalık KARIŞTI !

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide bitiş düdüğünün çalmasının ardından saha içi karıştı.
Spor Toto Süper Lig’de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bitiş düdüğünde saha içi karıştı. Maç içerisinde Soldado ile Belhanda bir tartışma yaşamıştı.
Maçın bitiş düdüğü ile de ikili arasındaki gerginlik büyüdü. İki takım futbolcuları olayları sakinleştirmeye gittiğinde bir anda saha içi karıştı.
Fenerbahçeli futbolcu Jailson, Galatasaraylı Belhanda’ya tokat atınca gerginlik yükseldi. Yedek kulübesinden gelen Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Fenerbahçeli Martin Skrtel’in kafasına müdahalede bulundu.
Bütün bu yaşanan olayların ardından Jailson’un Belhanda’ya attığı tokat sebebiyle Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet tarafından kovalandı. Jailson kaçarak soyunma odasına doğru uzaklaştı.
FATİH TERİM:FIRAT AYDINUS UN ESERİ…
Maçtan sonra yayıncı kutruluşa açıklaalar yapan Fafih Terim maçın hakemi Fırat Aydınus,VAR hAKEMLERİ bARIŞ şİMŞEK,aLİ pALABIYIK VE mhk bAŞKANI yUSUF nAMOĞLUNUN ÇOK SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ.
Maç sonu konuşan Terim, “Eğer orta sahadaki Henry’nin aldığı top faul ise.. Topa dokunmuş golden önce… Valbuena Belhanda düellosunda top Belhanda’dan çıktıysa ben özür dilemeye hazırım. Benim futbolcumun, taraftarların hakkını kimseye yedirmeyiz. Hakkımı helal etmiyorum bir defa. Onları Allah’a havale ediyorum. VAR’da geçen hafta Barış Şimşek var şimdi de Barış Şimşek. Geçen sene Galatasaray’ı burada eleyen Barış Şimşek.” diye konuştu.
Hakemlerin maça çok müdahil olduğunu dile getiren Terim, “Nedendir bu maçın önüne geçmek isteğiniz. Allah aşkına bırakın oynayalım. Bundan sonra her maç konuşacağım. İyisini de kötüsünü de” dedi.