Keşke her zaman SEÇİM olsa! Elektrik ve Doğalgaz da indirim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada Elektrik ve Doğalgaz da % 10 indirim yapacaklarını açıkladı.

Erdoğan şunları söyledi:
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk bütçesi kabul edildi. İmkanları en iyi şekilde kullanarak Türkiye’yi şahlandırmaya devam edeceğiz. Topladığımız her 100 TL’lik verginin 86 TL’sini faiz giderlerine ayırıyorduk. Bu oran yüzde 10’a geriledi. 2019’da işsizlik oranını tekrar tek haneli rakamlara çekeceğiz. 2019 bütçe kanunu ile 2017 kesin hesap kanununun milletimize hayırlı olmasını diliyorum. İhracaat yüzümüzü güldürüyor. Yıl sonu 170 milyar

dolar rakamını göreceğiz. Önümüzdeki yıl satınalma paritesinde 12. sıraya yükseleceğiz. Bugüne kadar hep çiftçi ve esnafın yanında olduk. Bireysel emeklilik sisteminde katılımcı sayısı 7 milyona ulaştı. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın bunu unutmamalıyız. Ekonomiyi canlardırmak için vazgeçtiğimiz ÖTV tutarı 8 milyar liranın üzerinde. Buradan tüm milletime sesleniyorum, turizmde çok iyi bir yılı geride bırakıyoruz. 2019 yılını Şanlıurfa Göbeklitepe yılı olarak ilan ediyoruz. Bölgeyi turizmde ayağa kaldıracağız. Yılbaşından itibaren elektirk fiyatlarında konutlarda yüzde 10 indirim yapıyoruz. Doğalgazın fiyatında da yüzde 10’luk indirim yapıyoruz. Bölgesel istihdam teşvikini 1 yıl daha uzatıyoruz. Asgari ücret desteğini 12 ay boyunca vereceğiz.