Rize Emniyet Müdürü makamında vuruldu

Rize Emniyet Müdürlüğü’nde bir polis memuru tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda yaralanan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Aynı saldırıda Personel Şube Müdürü Ercan Polat ve koruma memuru Yiğit Can Köksal da yaralandı. Öte yandan saldırıyı gerçekleştiren trafik polis memuru ise vurularak yakalandı.
SOYLU RİZEDE
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Müdürlüğündeki silahlı saldırı sebebiyle Rize’ye geldi. Soylu, Rize Emniyet Müdürlüğündeki silahlı saldırıyı gerçekleştiren saldırganın ilk ifadesini verdiğini bildirdi. Öte yandan Bakan Soylu ve İçişleri Bakanlığı Twitter hesaplarından Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için baş sağlığı mesajları yayınladı.

Bakan Soylu, Vali Çeber ve diğer ilgililere başsağlığı diledikten sonra hastaneye girdi.

,Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin şehit olduğu saldırıda bacağından yaralanan koruması Yiğit Can Köksal’ı ziyaret eden Soylu’nun, göğüs ve sırtından yaralanan ve ameliyatının ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Personel Şube Müdürü Ercan Polat’ın durumu hakkında da yetkililerden bilgi aldı.