Erdoğan:Sanatçı müsveddeleri beni ipe götüreceklermiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEİK toplantısında yaptığı açıklamada, “Kalkacaksın bu ülkenin Cumhurbaşkanını ipte sallandıracaksın. Bunun bedelini ödeyecekler” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Beni ipe götüreceklermiş, bunu sanatçı müsveddeleri yapacakmış, senin her yerin sanatçı olsa ne yazar. Beni ipe götürecekmiş, senin haddine mi? Biz şahadete inanmış insanlarımız: Biz bunların bedelini ödemeye hazırız. Bunlar sanatçı müsveddesi. Bunun bedelini ödeyecekler” dedi.
“GÜNEYDOĞU’DA AÇILAN HENDEKLERLER NEYSE ANA MUHALEFETİN BAŞI DA ODUR”

“Gezi Parkı’ndaki 12 ağacın taşınması bahane edilerek sokak üzerinden ekonomimiz hedef alındı. Burayı Fransa, Hollanda zannettiler yanıldılar. Sen belki Bakırköy Belediyesi’ne sığınırsın ama biz milletimizle omuz omuza durur terör eylemini darbe eylemini pes ettiririz. Esnafımızın dükkanlarını yağmaladılar, polisimize kurşun sıktılar, belediye otobüslerini yakıp yıktılar. Sen ana muhalefetin başında olsan ne yazar. İstanbul’da başbakanlık ofisini bombalamaya gelenleri savunan iş makinalarıyla yollarımızı bozanlar, bunlarla beraber olanlar bu milleti sevenler olabilir mi? Güneydoğu’da o hendekleri açanlar neyse, ana muhalefetin başı da odur. Hiçbir farkı yoktur. Hem ana muhalefet hem de uluslararası bazı kuruluşlar tarafından kışkırtıldı.
“BENİ İPE GÖTÜREEKLERMİŞ! SENİN HADDİNE Mİ?”

Beni ipe götüreceklermiş, bunu sanatçı müsveddeleri yapacakmış, senin her yerin sanatçı olsa ne yazar. Beni ipe götürecekmiş, senin haddine mi? Biz şahadete inanmış insanlarımız: Biz bunların bedelini ödemeye hazırız. Bunlar sanatçı müsveddesi. Bunun bedelini ödeyecekler. Kalkacaksın bu ülkenin Cumhurbaşkanını ipte sallandıracaksın. Şimdi yargıya git. Paris’teki gösterilere laf etmeyenler, polisimizi orantısız güçle suçluyorlardı. Milletimizle, STK’larımızla el ele verdik püskürttük. 17-25 Aralık’ta da gördük, sonra 15 Temmuz o gece milli irade zaferine imza attık.