FENERBAHÇE ATEŞ HATTINDAN UZAKLAŞIYOR:2-0

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Göztepe’yi evinde 2-0 mağlup etti ve puanını 23’e yükseltti. Sarı-lacivertliler bu sezon ligde ilk kez üst üste iki galibiyet alarak küme düşme hattından az da olsa uzaklaştı.
Geçtiğimiz hafta Malatyaspor’u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, Göztepe galibiyetiyle bu sezon ilk kez 2’de 2 yaptı. Ligin ilk yarısında 16 puan toplayabilen Fenerbahçe, ikinci yarıdaki 3 maçta 7 puan topladı.
Fenerbahçe, 7. dakikada Ayew ve 73. dakikada Viktor Moses’in ayağından bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.
MAÇTAN ÇOK TOLGAY ASLAN KONUŞULDU
Spor Toto Süper Lig’in 20’nci haftasında Göztepe’yi kendi sahasında 2-0 yenen Fenerbahçe’de yeni transfer Tolgay Arslan, mücadelenin ardından basın mensuplarının karşısına çıktı. Fenerbahçe formasını giydiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Tolgay sözlerini şöyle noktaladı: “Beni zor günümde destekleyen Beşiktaş taraftarına dün de teşekkür ettim. Bu benim için yeni bir başlangıç. Beşiktaş armasını bugüne kadar hiç öpmedim. Bugün bunu ilk defa yaptım. Çünkü zor bir dönemden sonra bir taraftar seni böyle karşılarsa içinde başka duygular oluşuyor. Çok doğru bir karar verdiğimi bugün tekrar anladım.” Tolgay’ın bu açıklamasının ardından taraftarlar sosyal medyadan tepki yağdırdı..