Fenerbahçe bir VAR bir yok :1-0

Süper Lig’in ikinci yarısına ikide iki yaparak başlayan ve küme düşme hattından azda olsa uzaklaşan Fenerbahçe zorlu maçta Kayserispor a 1-0 yenilerek yeniden tehlikeli bölgeye yerleşti.
Maçın Hakemi Alper Ulusoy kötü bir yönetim gösterirken Umut un attığı nizami golü, öncesinde faul yapıldı gerekçesıyle iptal etmeside tepkilere yol açtı.
Maçın sayılan tek golü 87. dakikada Kravets den geldi.
Fenerbahçe’de Roberto Soldado 45+2’de kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.
Spor Toto Süper Lig’de 21. haftanın açılışında İstikbal Mobilya Kayserispor’a konuk olan Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal, son oynadıkları Göztepe maçına göre ilk 11’de ikisi zorunlu 4 değişikliğe gitti.

Ersun Yanal, Sarı kart cezalısı Mehmet Topal’ın yerine Jailson, sakatlanan Sadık Çiftpınar’ın yerine ise yeni transferlerden Serdar Aziz’e ilk 11’de görev verdi.

Deneyimli hoca, Kadro dışı kalan Benzia’nın yerine Tolgay Arslan, İsmail Köybaşı’nın yerine de cezası sona eren Hasan Ali Kaldırım’a şans tanıdı.

Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Serdar Aziz ile Tolgay Arslan, sarı-lacivertli formayla ilk kez 11’de şans bulmalarına rağmen fazla bir varlık gösteremediler.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman arasındaki soğuk rüzgarlar, 21. haftada oynanan karşılaşma öncesinde de devam etti. Seremoni sonrasında iki teknik adamın birbiriyle selamlaşmaması dikkatlerden kaçmadı.