Tamam Polis ezilmesin ….Ya VATANDAŞ ?

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Tutuklu ve Hükümlü Aileleri Dayanışma Derneği’nin Ankara Sakarya Caddesi’nde yaptığı eylemde üniversite öğrencisi Merve Demirel’in gözaltına alındığı sırada sivil bir polisin cinsel tacizine uğradığı iddiasıyla ilgili dün Twitter’dan açıklama yaptı. Soylu, “Yasadışı eylem yapıp direnirseniz, uyarılardan sonra ‘kargatulumba’ gözaltına alınırsınız. Eğer taciz varsa üzerine ilk biz gideriz. Hayatı kendi gibi düşünmeyenleri tacizle geçenlerin ‘Babası FETÖ’den ihraç, kardeşi DHKP-C’li proje kadın’ üzerinden polisi ezmesine müsaade etmeyiz” ifadesini kullandı.
ELİMİZDE ÖYLE BİR BELGE VAR Kİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yasa dışı gösteride taciz iddiasıyla ilgili “Mahkemede görüşeceğiz. Elimizde öyle bir belge var ki evladımıza tacizci diyen alçaklar gereğini görecek.” dedi…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanlığı 2018 Yılı Emniyet ve Asayiș Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu. Yasa dışı gösterideki taciz iddiasıyla ilgili konuşan Bakan Soylu, “Mahkemede görüşeceğiz. Elimizde öyle bir belge var ki evladımıza tacizci diyen alçaklar gereğini görecek.” diye konuştu.
OLAY TBMM YE TAŞINDI
TBMM Genel Kurulu’nda da olay tartışılıdı. CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, olayın araştırılmasını isteyerek Ankara Emniyeti, ve İçişleri Bakanı Soylu’nun açıklamalarını eleştirdi. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ise Soylu’nun açıklamalarından haberi olmadığını belirterek şöyle konuştu: “Merve Demirel’le alakalı olayı biz şiddetle reddediyoruz.