BAHÇELİEVLER’E “ÇANKAYA EVİ” GELİYOR

BAHÇELİEVLER’E “ÇANKAYA EVİ” GELİYOR

Anıtpark Çankaya Evi’nin düzenlediği Türk Halk Müziği Konseri’ne katılan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen Anıttepe ve Bahçelievlilere müjdeyi verdi. Anıtpark Çankaya Evi’nin fiziki koşullarının yoğun ilgi nedeniyle yetersiz kaldığını belirten Başkan Taşdelen, yeni dönemde iki bölgeye de hizmet verebilecek yepyeni Çankaya Evini Bahçelievler’de hizmete açacağını söyledi

Yeni dönem çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankayalılara 5 yıllık süreçte gerçekleştirdiği projelerini ve yeni dönemde yapılacak çalışmaları anlatıyor. Vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelen Taşdelen, son olarak Anıtpark Çankaya Evi’nin düzenlediği Türk Halk Müziği Konseri’nde Anıttepe, Emek ve Bahçelievlilerle Yılmaz Güney Sahnesi’nde bir araya geldi. Çankaya’nın en eski semti olan Bahçelievler ve çevresinin ilçenin gözbebeği olduğunu vurgulan Başkan Taşdelen, yeni dönemde de bölgeye yatırımların devam edeceğini kaydetti. Anıtpark Çankaya Evi’nin fiziki koşullarının yoğun ilgi nedeniyle yetersiz kaldığını belirten Başkan Taşdelen, yeni dönemde iki bölgeye de hizmet verebilecek yepyeni Çankaya Evini Bahçelievler’de hizmete açacağını söyledi.
Bahçelievlere yapılacak yeni evin ilçenin en büyük ve güzel Çankaya Evi olacağını müjdeleyen Taşdelen, “Anıttepe, Bahçeli ve Emek bölgesinde yeni dönemde daha da önemli proje ve çalışmalara imza atacağız” dedi.

“ATAMIZA YAKIŞIR ŞEKİLDE ÇALIŞTIK, ÇALIŞACAĞIZ”
Son 5 yılda Çankaya’nın refahı için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Başkan Taşdelen, “Atatürk’ün ilçesi ve Başkentin kalbi olan Çankaya’da Atatürk’e yakışır şekilde çalıştık. Vatandaşlarımızın parasını namus bilerek ve belediyemizi tek kuruş borçlandırmadan en güzel hizmetleri ürettik. Beş yıllık yeni dönemimizde yorulmadan çalışmaya ve halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda yeni projelerimizi Çankayalıların hizmetine sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Anıtpark Çankaya Evi Türk Halk Müziği öğretmenleri ve kursiyerlerine de teşekkür eden Başkan Taşdelen, çok kısa bir sürede hayata geçirdikleri koro ile daha pek çok yerde çok sayıda konsere imza atacaklarını söyledi.

STK’LARLA BULUŞMA
Yeni dönem çalışmaları kapsamında Çankaya’daki sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmeyi sürdüren Başkan Taşdelen, Halk Müziği Konseri öncesi de Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Ankara Sivas Dernekleri Federasyonu, Rize Fındıklılılar Derneği’nde vatandaşlarla buluştu.
5 yıllık başkanlık döneminde hayata geçirdiği projeleri ve çalışmaları anlatan Taşdelen, kreşlerden parklara, kültür merkezlerinden yeni çöp sistemine, Çankaya evlerinden yüzme havuzlarına kadar yeni yapılan birçok hizmeti rekorlarla birlikte ilçeye kazandırdıklarını belirtti. Çankaya sokaklarının ve kaldırımlarının baştan aşağı yenilendiğini kaydeden Taşdelen, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, tek tek ilgilendiği Çankayalıların sorularını da yanıtladı.

GÜNDOĞMUŞ AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
Türk Halk Müziği konserinin ardından ziyaretlerini sürdüren Başkan Taşdelen son olarak Gündoğmuş ailesinin Keklikpınarı’ndaki evlerine misafir oldu.
Gündoğmuş ailesi ve komşularının da geldiği buluşmada çay içip koyu bir sohbete giren Taşdelen, keyifli bir zaman geçirdi. Ülke gündeminden Çankaya’da yeni dönemde yapacaklarına kadar birçok konuda görüşlerini paylaşan Taşdelen’e ev halkı yerel seçimlerde başarılar diledi. Çankaya Evlerinden kültür gezilerine tesislerden sosyal yardımlara kadar başkanın yapmış olduğu hizmetlerden övgüyle söz eden Kasım Gündoğmuş da bu hizmetlerin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.