KİTAP KAMPANYASINA TAPU ve KADASTRO’DAN ANLAMLI DESTEK

KİTAP KAMPANYASINA TAPU ve KADASTRO’DAN ANLAMLI DESTEK

Okumadığınız kitapları, okuma heveslisi yavrularımızla buluşturun…..

Haber:Halim UTLU

Çeşitli kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerince kampanyalar açılarak veya düzenlenerek desteklenen kitap ve kütüphane kampanyalarına destek sürerken, bu haftanın Kütüphaneler Haftası olması nedeniyle, bir destek de Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı’dan geldi. Kısa adı Taka-Der olan Tapu ve Kadastro Çalışanları Derneği’nin kitap ihtiyacı bulunan okulların ve kırsaldaki kütüphanelerin kitap toplamak amacıyla başlattığı kampanyaya destek vereceğini söyleyen Adlı ” Okumadığınız kitaplarınızı okuma heveslisi yavrularımızla buluşturun.”dedi.

Kütüphanesindeki çok sayıda kitabı, kampanya çerçevesinde bağışladı

Kendi kütüphanesinden çok sayıda kitabı kampanya çerçevesinde bağışlayan Genel Müdür Mehmet Zeki Adlı,Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü kanalı ile bir bilgilendirme yaptı.Toplumdaki farkındalığı arttırmak için kampanya çağrısını bir video ile gerçekleştirdi.
Genel Müdür Adlı yaptığı konuşmada Taka-Der’in kitap toplama kampanyasının çok anlamlı olduğunu ve kütüphane haftasında kendisinin de bu kampanyaya katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Adlı “ Kitap insanlığa bırakılacak en büyük mirastır. Gelin siz de bu kampanyadaki yerinizi alın ve okumadığınız kitaplarınızı okuma heveslisi yavrularımızla buluşturun” dedi ve hayatın okunmaya değer bir kitap olduğuna dikkat çekti….