HOPA’YA DENİZCİ BAŞKAN

HOPA’YA BELEDİYE BAŞKANI OLARAK BİR DENİZCİ SEÇİLDİ.
DENİZCİ BAŞKAN TANER EKMEKÇİDEN HOPA ESNAFINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Hopa Belediye Başkanlığına seçilen Denizci Taner Ekmekçi İlçe merkezinde esnafları ziyaret ederek Teşekkür etti.
Haber:Hayati Akbaş
HOPA-31 Mart Yerel seçim sonuçlarına Belediye Başkan adayı olarak en yakın rakibine 370 oy fark atarak sandıktan çıkma başarısı gösteren CHP ve Sol Bileşenlerin ortak adayı Taner Ekmekçi parti yöneticileri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeliklerine seçilen arkadaşları ve partililerle birlikte İlçe merkezinde esnafları ziyaret ederek, Teşekkür etti.
Hopa Belediye Başkanlığı kesinleşen Taner Ekmekçi ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Cuma günü Hopa Adliyesine giderek mazbatasını alacağını ifade ederek “Biliyorsunuz seçim sonuçlarına itiraz edildi. Dün gece sabaha kadar oylar yeniden sayıldı ve sonuçta bir olumsuzluk yaşanmadan aldığımız sonuç bu sayım sonunda da tescillendi. Bu başarı da emek veren başta İlçe Başkanım Sayın Adnan İskender olmak üzere tüm bileşenlerimize, partililerimize, gençlik ve kadın kollarımızın tüm fedakâr arkadaşlarımıza gösterdikleri üstün başarı için teşekkür ediyorum.
Bugün İlçe merkezimizde esnaflarımızı ziyaret ederek teşekkür ettik. Seçim öncesi de tek tek ziyaret ederek her şeyin daha güzel olması için yola çıktığımızı söylemiştik. Mazbatamızı aldıktan sonra kısa bir süre de olsa mesai arkadaşlarımızla tanışacağız ve tebrikleri kabul edeceğiz.
Belediyemizin mali durumu başta olmak üzere durumunu gözden geçireceğiz. Kısa-orta ve uzun vadeli projelerimiz var. Biz oturmak için bu makama gelmedik. Gece-gündüz demeden her şeyin daha güzel olacağı, insanlarımızın kardeşçe bir arada huzur içinde yaşaması anlamında her türlü çalışmayı yapacağız. Kardeş belediyelerimiz olacak, Gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarıcı çalışmalar içine gireceğiz. Değişik alanlarda sosyal-Kültürel ve sanatsal faaliyetlerin özgürce yapıldığı alanları İlçemize kazandıracağız. Her yıl yapacağımız değişik etkinliklerle Hopa’ya sanatın ve kültürün dolu dolu yaşandığı bir kent yapmak için yola çıktık.
İşimiz zor ama biz zor işin üstesinden gelmek için bu göreve talip olduk. Hopa halkının bize güvenmesini istiyoruz. Biz yüzleri güldürmek için buradayız” diye konuştu.