İşte AKP nin gerçek yüzü kazanınca Milli İrade ,kaybedince ŞAİBE

AKP Genel Başkan yardımcılarından Ali İhsan Yavuz, AKP İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında,kaybettikleri İstanbul ve Ankara seçim sonuçlarını şaibeli olmakla suçladı ve ”Cumhuriyet tarihinin en şaibeli seçimleri” dedi.

Sandıkta bir başkan, bir kamu görevlisinin kura ile belirlendiğini anlatan Yavuz, şöyle devam etti:

Bu iddiayı yaparken kendi verilerine güvendiklerini dile getiren Yavuz, “Teşkilat mensubu arkadaşlarımız ve İstanbul teşkilatı görevlilerimiz üzerinden bu verileri biz sisteme aldı. Ve bu sistem üzerinden çok hızlı bir şekilde sonuçlara ulaşıyoruz diye baştan beri bir iddiada bulunuyorduk.” dedi.

Cumhurbaşkanının direktifleriyle sistemi kurduklarını ve bu sistemin çok geliştiğini anlatan Yavuz, şunları kaydetti:

“Son derece hızlı bir şekilde sonuçlar alınırken bir yandan hata ve eksiklikleri de bu sistem üzerinden biraz daha kolay belirleyelim diye istemiştik. Biz bu çelişkiyi görünce ben de seçim gecesi İstanbul’a intikal ettim. İstanbul il başkanımız başta olmak üzere teşkilat mensubu arkadaşlarımız hemen hazırlıklarını yapmaya başladı. İlk incelemede çok ilginç verilerle karşılaştık. Şunu söylemem mümkün tam burada, gerçekten demokrasi tarihimizin en büyük şaibelerinden birisidir ”