Bahçeli, İmamoğlu’ na taktı bir kere !

MHP lideri Devlet Bahçeli nin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ekrem İmamoğlu takıntısı sürüyor.Ekrem İmamoğlu’nun “Her şey çok güzel olacak” sloganının yanlış olduğunu söyleyen MHP lideri Bahçeli, seçimle ilgili paylaşım yapan sanatçılara tepki gösterdi. Bahçeli’nin hedefinde her zaman olduğu gibi bu akşam da CHP lideri Kılıçdaroğlu da vardı.

İftarda basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yenilenmesine karar verilen İstanbul seçimleriyle ilgili açıklamalar yaptı.
KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bir kez daha dokunulmazlık çağrısı yapan MHP lideri Bahçeli ”Bu kadar aşırı, karıştırıcı konuşmayı yapan bir kişi dokunulmazlık zırhına bürünmemelidir. ‘Dokunulmazlığın kaldırılmasından yanayım’ şeklinde bir teklif gelirse ilk müspet oyu vereceğimi söyledim. Böyle olmadığı takdirde savcılar soruşturma başlatırsa dokunulmazlığın kaldırılması noktasında bir fezleke talebinde bulunabilirler. O zaman bizim kanaatimizde bir değişiklik olmaz. CHP’nin bazı sözcüleri ‘hodri meydan’ diyor. Neyin hodri meydanını yapacağız? Getireceksen bu dokunulmazlığı sen getireceksin” ded