Yücel Seçkiner’i toprağa verdik

Ankara’da böbrek rahatsızlığı şikâyetiyle kaldırıldığı hastanede 2 gün önce hayatını kaybeden Eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Yücel Seçkiner (83) için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) cenaze töreni düzenlendi. Törene, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.
Yücel Seçkiner, 5 gün önce böbrek rahatsızlığı şikâyetiyle özel bir hastanede tedaviye altına alınmış, ancak, yapılan bütün müdajhalelere rağmen 2 gün önce hastanede yaşamını yitirmişti.

Gençlik ve Spor Teşkilatı’nda milli sporcu ve genel müdür olarak da görev yapan Eski Bakan Yücel Seçkiner için TBMM’de tören düzenlendi. Törene, Seçkiner’in ailesi ile birlikte, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Meclis Başkanvekili Levent Gök, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, eski ve yeni milletvekilleri katıldı. Törende Seçkiner’in özgeçmişi okundu, dua edildi. Seçkiner’in cenazesi yapılan Askeri Törenin ardından Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına müteakip dualarla Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.