BU YAZ SANATLA DOLU DOLU GEÇECEK

NAZIM HİKMET KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ EĞİTİMLERE BAŞLIYOR:
BU YAZ SANATLA DOLU DOLU GEÇECEK

Çankaya’nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet’te atölye ve kurs çalışmaları başlıyor. 7 ayrı dalda eğitim verilecek Merkezde, atölye ve kurslar için kayıtlar 17-21 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Dersler ise 24 Haziran’da başlayacak.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in, hizmet döneminde açtığı beşinci kültür ve sanat yapısı Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatla dolu dersler bu ay başlıyor. Dramadan karikatüre, resimden modern minyatüre kadar 7 ayrı dalda eğitim verilecek Merkezde, atölye ve kurslar için kayıtlar 17-21 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Dersler ise 24 Haziran’da başlayacak.

ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL EĞİTİMLER
Ankaralılara farklı bir sanat platformu olarak hizmet veren Merkez, usta şair Nazım Hikmet’in adını yaşatıyor. Bu yaz özellikle çocuklara yönelik atölye ve kurslarla dikkat çeken Merkez’de yaratıcı drama ile çocuk yogası atölyeleri yer alıyor. Yaz boyu devam edecek atölyelerde, çocuğun hem fiziksel hem de zihinsel farkındalığını artıracak çalışmalar planlanıyor.

7 AYRI KURS
Merkezde bu yaz açılacak ve kurs ve atölyeler, Çocuk Atölyesi, Yaratıcı Drama, Karikatür, İllüstrasyon, Resim, Modern Kaligrafi ve Minyatür atölyelerinden oluşuyor. Oran Mahallesi’nde yer alan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde bu yaz gerçekleşecek kurslar ile ilgili tüm bilgileri ve kayıt için gerekli bilgiler 0312 458 90 51 numaralı telefondan alınabiliyor.