İmralı’ nın mektubundan sonra,GÖZLER BAHÇELİ’ de….

PKK’nın lideri, teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın mektubu nun yayınlanmasından sonra şimdi gözler AKP adayı Binali Yıldırım ı destekleyen Cumhur İttifakının ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli ‘ye çevrildi.
Bahçeli’nin terörist başının yayınlanan son mektubu karşısında nasıl bir tavır takınacağı ve ne gibi bir tepki vereceği merak ediliyor.
Öte yandan dün akşam mektubun gündeme gelmesini sağlayan Doç. Dr. Ali Kemal Özcan’ın Haber Türk ekranlarında oldukça küstah açıklamalarda bulunarak bebek katili terörist başı Abdullah Öcalan’ a methiyeler düzmeye kalkması büyük tepki yarattı.
Mehmet Akif Ersoy’un moderatörlüğünde yayınlanan “Nedir ne değildir” programına konuk olan Özcan, PKK lideri Öcalan’ın “Yerli ve Milli bir şahsiyet” oluğunu savundu.
“YERLİ VE MİLLİ BİR ŞAHSİYET”MİŞ
Doç. Dr. Ali Kemal Özcan terörist başını öven bir cevap vererek, “Abdullah Öcalan benim kanaatimce bir Kürt isyanı lideridir. Ama aynı zamanda yerli ve milli bir şahsiyettir” sözlerini söyledi. Özcan “Bu benim kendi görüşüm. Türkiye’nin menfaatlerine karşı çalışmadığı için ABD Türkiye’ye vermiştir.” dedi.
Bu sözleri üzerine Özcan yayından alındı.