İmamoğlu Karadeniz Ereğli’ yi salladı

Sevgi, Barış, Dostluk Ödülü’nü almak üzere Karadeniz Ereğli’ye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu na Batı Karadeniz de büyük ilgi ve sevgi seli oluşturuldu.imamoglu_kdz_eregli_de_h72853_07884

İmamoğlu ilçe girişinde , Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, Başkan Yardımcısı Haluk Okur tarafından çiçeklerle karşılandı.
Başkan Posbıyık konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede şu görüşlere yer verdi;
“Türkiye’nin Nobeli Sevgi, Barış, Dostluk Ödülü’nü almak üzere kentimize gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu sevgi, barış, dostluk duygularımızla karşılıyoruz, Hoşgeldiniz…”
Ekrem İmamoğlu da törende yaptığı konuşmada Ereğli ‘de olmaktan büyük memnunluk ve mutluluk duyduğunu belirterek bütün insanları sevgi ve barışla kucakladığını ve herkesi seveceklerini söyledi.İmamoğlu, “Hayatım boyunca bu güzel dilden, doğrulardan, doğruları konuşmaktan vazgeçmeyeceğim. Haktan, hukuktan, adaletten asla vazgeçmeyeceğim” dedi. Halkın büyük ilgi gösterdiği ve sevgi gösterilerinde bulunduğu İmamoğlu ‘nun konuşması sık sık ”Her şey çok güzel olacak” sloganlarıyla kesildi.

Haber.S.Ceylan Ereğli