Türkiye’de Entegre Arazi Kullanım Planlaması ve yeni proje toplantısı 4 Temmuz da

Türkiye’de Entegre Arazi Kullanım
Planlaması ve yeni proje toplantısı…

Halim UTLU
İklim Esnekliği ile Ekosistem Yönetimini Geliştirerek Gıda Güvenliğine Yönelik Entegre Arazi Kullanım Planlaması (ILUP) Proje açılış töreni,Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir PAKDEMİRLİ ve FAO Türkiye Temsilcisi Viorel Gutu’nun katılımı ile 4 Temmuz 2019 tarihinde Ankara’da yapılıyor…
Birleşmiş Milletler(BM) Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Teknik İş Birliği Programı (TCP) kapsamında fonlanan ve T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen İklim Esnekliği ile Ekosistem Yönetimini Geliştirerek Gıda Güvenliğine Yönelik Entegre Arazi Kullanım Planlaması (ILUP) Projesi açılış etkinliği,Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) binasında gerçekleştirilecek.
Toplantı, TAGEM’de yapılacak
Proje açılış törenine,Tarım ve Orman Bakan Dr. Bekir PAKDEMİRLİ ve FAO Türkiye Temsilcisi Viorel Gutu’nun yanı sıra,Bakanlık ve FAO Türkiye Temsilciliği ve proje yetkilileri katılıyor.
TAGEM (Eskişehir Yolu Lodumlu Mevkii / Ankara) Toplantı Salonu’nda düzenlenen etkinlikte,proje çalışmaları, bütçesi, yapılacak işler ve projenin uygulanacağı bölgeler hakkında bilgiler verilecek. Ayrıca Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir PAKDEMİRLİ, bakanlık çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunacak….