N!KOUDOU BEŞİKTAŞ TA

Beşiktaş, Tottenham’ın Fransız sol kanat oyuncusu Georges-Kevin N’Koudou’yu transfer ettiğini resmen açıkladı.
Beşiktaş, resmi sitesinden yaptığı açıklamada, “Tottenham kulübünden transfer edilen Georges-Kevin N’Koudou ile 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız oyuncumuza hoş geldin der, başarılar dileriz.” ifadelerine yer verdi.

Bu transfer için Tottenham Kulübü’ne 4.5 milyon euro bonservis ücreti ödenecek. Oyuncunun yıllık ücreti ise 1.6 milyon Euro olacak.

Fransa’da Nantes ve Olympique Marsilya formalarını giyen 24 yaşındaki futbolcu, 2016 yılında 11 milyon sterlin bonservisle İngiltere’nin Tottenham takımına transfer oldu. Başkent temsilcisinde fazla forma şansı bulamayan sol kanat oyuncusu, Burnley ve Monaco’nun kadrosunda da kiralık olarak yer aldı.
ORHAN AK İSTİFA ETTİ
Beşiktaş’ta taraftarın istemediği yardımcı antrenör Orhan Ak, istifa etti. Siyah beyazlı kulüp bu istifayı kabul ettiğini duyurdu.
Orhan Ak, yaptığı yazılı açıklamayla istifa kararını duyurdu. “Büyük Beşiktaş camiasının dikkatine” diye başlayan açıklamada, “Bugün itibarıyla Beşiktaş Jimnastik Kulübündeki görevimden istifa ediyorum. Geldiğimiz ilk günden beri kader birlikteliği yaptığım hocam Sayın Abdullah Avcı ile birlikte Beşiktaş Futbol Kulübünün menfaatleri doğrultusunda çalışarak kulübümüzü şampiyonluğa ulaştırmayı hedefledik.” ifadeleri yer aldı.