BAŞKENT’TE AHİLİK HAFTASI…

BAŞKENT’TE AHİLİK HAFTASI…

-ANKARA ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ (ANKESOB) BAŞKAN VEKİLİ HÜSEYİN AR VE GENEL KURUL ÜYELERİ, AHİLİK HAFTASI KAPSAMINDA ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ HÜSEYİN ÖZCAN’I ZİYARET ETTİ

-ANKESOB’UN GÖRÜŞ, ÖNERİ VE TALEPLERİNİ DİNLEYEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ HÜSEYİN ÖZCAN, “TÜRKÜN EN BÜYÜK ÖZELLİKLERİNDEN BİRİ AHİLİK. SİZLER BİZİM MESAİ VE YOL ARKADAŞLARIMIZSINIZ. BU KAPILAR SİZE HER ZAMAN AÇIK. ANKARA’YI BERABER YÖNETECEĞİZ. BAŞKANIMIZ MANSUR YAVAŞ’IN DA EN BÜYÜK DÜŞÜNCESİ VE ARZUSU BU YÖNDE” DEDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hüseyin Özcan, “Ahilik Haftası” nedeniyle Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkan Vekili Hüseyin Ar ve Genel Kurul üyeleri ile bir araya geldi.
Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında gerçekleşen ziyarette ANKESOB üyelerinin görüş ve taleplerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hüseyin Özcan, “Türkün en büyük özelliklerinden biri ahilik. Ahilik kültürünün açılımı; sevgi, barış, dostluk, yardımlaşma, yiğitlik ve kardeşlik. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Bizim mesai ve yol arkadaşlarımızsınız. Başımızın üzerinde yeriniz var. Sıkıntınız olduğunda bu kapılar sizlere her zaman açık. Hepimizin ortak derdi Ankara. Bu yüzden Ankara’yı beraber yöneteceğiz” dedi.

ANKARA İÇİN İŞ BİRLİĞİ
Büyükşehir Belediyesi’nin desteğinin çok önemli olduğunu belirten ve iş birliğinin öneminin altını çizen ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar ise, “Hep birlik beraberlik içerisinde çalıştık. Bundan sonra da aynı şekilde devam edecek” şeklinde konuştu.
Katılımcı ve kapsayıcı bir yönetim anlayışıyla birlik ve beraberlik içerisinde tüm paydaşlarla çalışmayı amaçladıklarının altını çizen Özcan da, şu değerlendirmelerde bulundu:
“Bizlerin gayesi Ankara’ya hizmet etmek. Sizler bizim uç beylerimizsiniz. Vatandaşın şikayetleri, gördüğünüz hataları bizlere ileteceksiniz, biz de gücümüzün yettiğince yapmaya çalışacağız. Bizler Ankara’da bir iz ve kalplerde hoş bir seda bırakmak istiyoruz. Makamlar mevkiler geçici. ‘Güzel şeyler yaptılar, Allah razı olsun’ dedirtebilirsek bizim için en büyük servet bu. Başkanımız Mansur Yavaş’ın da en büyük düşüncesi ve arzusu bu yönde.”