AKŞENER’DEN BAŞKAN YAVAŞ’A ZİYARET…

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER’DEN BAŞKAN YAVAŞ’A ZİYARET…

-İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’I ZİYARET ETTİ

-BAŞKAN YAVAŞ’TAN ÖVGÜYLE BAHSEDEN AKŞENER, “SAYIN YAVAŞ’IN İŞİ BİR TARAFIYLA KOLAY, BİR TARAFIYLA İSE ÇOK ZOR. ALLAH YARDIMCISI OLSUN” DEDİ

-AKŞENER:

“SAYIN YAVAŞ ÖNEMLİ BİR BELEDİYE TECRÜBESİNE SAHİPTİR. BEYPAZARI’NI ÖNCE TÜRKİYE’YE SONRA DA NEREDEYSE DÜNYA’YA TANITTI. EMİNİM Kİ ANKARA İLE İLGİLİ DAHA İYİ ALGI YARATACAKTIR, BUNA DA İNANIYORUM”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.
Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Başkan Yavaş’tan övgüyle bahseden Akşener, “Sayın Yavaş önemli bir belediye tecrübesine sahip bir belediye başkanıdır. Beypazarı’nı önce Türkiye’ye sonra da neredeyse dünyaya tanıttı. Kendisine başarılar dilerim” dedi.

SICAK GÖRÜŞME
Başkan Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve parti yöneticilerini makamında ağırladı.
Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, şöyle konuştu:
“Kendisi bana Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ilgili bir bilgilendirme yaptı. İşi bir tarafıyla kolay, bir tarafıyla ise çok zor. Allah yardımcısı olsun. Kendisini çok kararlı gördüm. Ankara’da yaşayan herkese hangi siyasi görüşten olursa olsun, hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun, garip gurebanın yanında olacağını ve Ankaralıyı ayırt etmeden eşit bir şekilde Belediye hizmetlerini götüreceğini ve çalışmalarını bu merkezde yürüteceğini söyledi.”

AKŞENER: “SAYIN YAVAŞ ÖNEMLİ BİR BELEDİYE TECRÜBESİNE SAHİPTİR”
Başkan Yavaş ile görüşmesinden çok memnun ve mutlu olduğunu ifade eden İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, “Sayın Yavaş önemli bir belediye tecrübesine sahip bir belediye başkanıdır. Beypazarı’nı önce Türkiye’ye sonra neredeyse dünyaya tanıttı. Eminim ki Ankara ile ilgili daha iyi algı yaratacaktır, buna da inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.
Başkan Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e, el yapımı şal ve Beypazarı telkârisinden yapılan gümüş kalem hediye etti.