BOLVADİN’DE “FİNANSAL OKURYAZARLIK”SÖYLEŞİSİ YAPILDI

BOLVADİN’DE “FİNANSAL OKURYAZARLIK”SÖYLEŞİSİ YAPILDI

BOLVADİNLİLER DAYANIŞMA VAKFI BOL-DAV organizatörlüğünde Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası ile Bolvadin Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ nın işbirliğiyle Sosyal medaya hesaplarımızdan duyurusunu yaptığı Finansal Okur Yazarlık söyleşisi, Bolvadin Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirildi.

Etkinlikte Bol-Dav Başkanı Hasan DOĞRUYOL Finansal Okur Yazarlık konusunun önemine dikkat çekerek konunun yediden yetmişe herkesi ilgilendiğini, bunu bir yaşam felsefesi olarak zihinlerde yer etmesi gerektiğin ifade etti. Daha sonra konuyla ilgili sunumunu gerçekleştiren AKÜ Bolvadin Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi ve Bol-Dav Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif ÇAKIRER Finansal Okur Yazarlık kavramının son dönemde çok daha önem kazandığını belirtti.

İster şirket sahibi ister asgari ücretli çalışan olsun herkesin bu konuyu öğrenmesi gerektiğini belirten ÇAKIRER “para kazanmak herkes için önemlidir, ancak en az kazanmak kadar parayı yönetmek ve korumakta o kadar önemlidir” dedi. Soru cevap şeklinde devam eden söyleşide söz alan Belediye Başkanı Fatih KAYACAN söyleşiden dolayı programı düzenleyen herkese teşekkür ederek, bu etkinliklerin eğitim şeklinde devam etmesi gerektiğini belirtti.

Programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Uğur FİDAN ve ekibine, Bolvadin Esnaf ve Sanatkarlar Odamsı Başkanı İbrahim ÇÜRÜK ve ekibine Söyleşiye katılan Bolvadin Halkına teşekkür edilerek toplantı sonlandırıldı.