FİNANSAL OKURYAZARLIK ADLI SÖYLEŞİYE DAVET.!

FİNANSAL OKURYAZARLIK ADLI SÖYLEŞİYE DAVET.!

Finansal Okur Yazarlık yalnızca menkul ve gayrimenkul olanları ilgilendiren değil aynı zamanda 7 den 70 her bir ferdimizin yaşamı boyunca dikkate alması gereken önemli bir yaşam tarzıdır. Amacımız bireylerin finansal konularda bilinçlenmesini, sağlayarak, sürdürülebilir kalkınma sürecine katkıda bulunmaktır. Bu söyleşideki hedefimiz ise; Bütçe, tasarruf, birikim, harcama, finansal hak ve yükümlülüklerini konularında bilgi vermek ve Finansal okuryazarlık hakkında toplumda bilinç oluşturulmasını sağlamaktır.

Zira küçük tasarruflar büyük birikimlerin öncüsü olup, yatırımlara ve istihdama dönüşmesi iktisat alışkanlıklarımızdan başlayarak büyür ve gelişir. Bu alışkanlıklarımız şahıslarımız ve şirketlerimiz için bir kârlılık oluştururken aynı zaman da Ülkemize de katma değer oluşturduğu da bir gerçektir.

BOLDAV; Bolvadinliler Dayanışma Vakfının, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odamızın lokomotif temsilcileri ile Ahilik Ahlâkının temsilcileri olan Esnaf ve Sanatkârlar Odamızın birlikte, organizasyonuyla gerçekleştireceği Finansal Okur Yazarlık söyleşisine sektör üyesi ve tüm Bolvadinli hemşerilerimiz davetlidir. Katılım sağlaması bizlere cesaret ve onur verecektir. Saygılarımızla,

Konuşmacı Öğr.Gör.Mehmet Akif ÇAKIRER
Tarih: 19.10.2019 Cumartesi
Saat: 20.30
Yer : Bolvadin Belediyesi Nikah Salonu
BOLVADİNLİLER DAYANIŞMA VAKFI
www.boldav.org.tr
https://www.facebook.com/bolvadinliler.dayanisma.vakfi
https://twitter.com/boldavankara
https://www.instagram.com/bol_dav
boldava@gmail.com

#Bolvadin #Söyleşi #Davet #MehmetAkifÇakırer #BolvadinEsnafSanatkarOdası #BolvadinTicaretOdası #Boldav