Millilerimiz zorlu Fransa sınavında

Arnavutluk’u Cenk Tosun’un 90’da attığı golle deviren A Milli Takımımız, deplasmanda Fransa ile kozlarını paylaşacak. Maç bu akşam Paris ‘te saat 21.45 te oynanacak ve TRT 1 den naklen yayınlanacak.
2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde mücadele eden A Milli Takımımız, H Grubu’ndaki 8. maçında deplasmanda Fransa ile karşılaşacak.Fransa’da sakatlıkları devam eden Hugo Lloris ve Paul Pogba kritik mücadelede forma giyemeyecekler. İzlanda karşısında oynamayan Kylian Mbappe ve N’Golo Kante’nin de bu maçta oynaması çok zor. Grupta yaptığı 7 maçta 6 galibiyet alan ve 1 mağlubiyet yaşayan ay-yıldızlı ekip, 18 puan ile lider durumda bulunuyor. Aynı puana sahip Fransa ikinci, 12 puanlı İzlanda ise üçüncü sırada yer alıyor.

A Milliler, Paris deplasmanında Fransa ile tarihinde 8. kez karşı karşıya gelecek. Ay-yıldızlılar, Fransa’ya karşı oynadığı 7 maçta; 1 galibiyet, 1 beraberlik 5 de mağlubiyet aldı. A Millilerin Fransızlara karşı aldığı tek galibiyeti ise 8 Haziran 2019’da 2020 Avrupa Şampiyonası Grup eleme maçında 2-0’lık skorla almıştı.