Başakşehir’den Galatasaray’a ŞOK:1-0

Süper Lig’in 12. haftasında evinde Medipol Başakşehir’e 1-0 mağlup oldu. Galatasaray, bu mağlubiyetle iç sahada 41 maçlık yenilmezlik serisini de kaybetti.
Galatasaray 40. dakikada Mario Lemina ile gole çok yaklaştı ancak kaleyi bulan şut ağlarla buluşmadı. İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. Başakşehir’de sakatlanan Mahmut Tekdemir’in yerine Gulbrandsen 61. dakikada oyunda. 73. dakikada Başakşehir’de Berkay Özcan, Azubuike’nin yerine oyuna dahil oldu. Galatasaray’da 74. dakikada Feghouli oyundan alınırken, yerine Emre Mor oyuna dahil oldu. 78. dakikada Gulbrandsen attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Galatasaray’da 86. dakikada Belhanda ve Nagatomo oyuna girerken, Adem Büyük ve Emre Taşdemir oyundan alındı. Başakşehir’de ise İrfan Can 87. dakikada yerini Arda Turan’a bıraktı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Başakşehir Galatasaray deplasmanından 1-0 galip ayrıldı ve hanesine 3 puan yazdırdı.

HAFTAYA TRABZON DEPLASMANI VAR

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 26 Kasım Salı günü Türk Telekom Stadı’nda Club Brugge’i ağırlayacak Galatasaray ardından 1 Aralık Pazar günü Trabzonspor deplasmanına çıkacak.