”BAŞÖRTÜSÜNDEN HALA MEDET UMUYOR”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Erdoğan’ı ”Hala başörtüsü üzerinden siyaset yapmakla”suçladı.
Kılıçdaroğlu’
-Bütün Türkiye’ye bir sözüm var. Siyasetten özel olarak beklentim yok. Tek amacım var. Bu memlekette herkes huzur içinde yaşasın. Herkesin aşı işi olsun. Kimin bir derdi varsa çözmek boynumun borcudur.dedi.
Kılıçdaroğlu şunları söyledi:
”Laf edeceksen tek başına gelemiyorsan ,yanına istediğin profesörleride alıp geleceksin karşıma. Canlı yayında konuşacağız.

-AK Partililere sesleniyorum. Kumpas kurmak doğru değil… Senin görevin bu değil. Sen kim oluyorsun da CHP’nin adını ağzına alıyorsun.

-Hala başörtüsünü istismar ediliyor. Onun aklı mı temsil ediyor başörtüsünü?
Bir tartışma olmuş parlamentoda. İki grup başkanvekili tartışıyorlar. AK Parti’nin grup başkanvekili özürü kabul ediyor. Bitmiş olay. Hala başörtüsünden bir şeyler devşirebilir miyim diye. Devşiremezsin. İki grup başkanvekili tartışıyor. Hala başörtülü kadını siyaseten istismar ediyor. Kadın grup başkanvekilini başörtüsü mü aklı mı temsil ediyor? Hala bunu anlama yeteneğine sahip değil. Kadın kadındır.
Plastik mermilerle kadınlara saldırıyorlar. Ne yaptı o kadınlar? Ellerinde plastik mermi, bomba mı vardı. Sadece şiddeti protesto eden pankatlar vardı. Türkiye’yi kötüleyen en büyük insan sensin. Bunu bütün dünya gördükten sonra kime ne anlatacaksın.

EYT

-Erdoğan diyorki ‘seçimi kaybetsek de bu işte yokuz’. Sevgili Erdoğan gözlerinden öpüyorum hiç meraklanma zaten kaybedeceksin. O da görüyor ki artık Abbas yolcu. Sen Saray’da yaşıyorsun hiçbir şeyden haberin yok.

-Ne kadar çok çalışırsan ne kadar çok prim ödersen o kadar geç emekli olacaksın. Tam tersi yani. Çözeceğim. Bu tarihi not edin.