Beşiktaş Burak’ la güldü:1-0

Sezona kötü başlayan Beşiktaş eski günlerine dönerek arka arkaya aldığı 4. galibiyetle zirveye ortak oldu.Beşiktaş, Konya deplasmanında Burak Yılmaz’ın golüyle altın değerinde üç puanı alırken; Kartal üst üste 4. galibiyetini elde etti ve maç fazlasıyla 4. sıraya yükseldi.
Sezona kötü bir başlangıç yapan ancak son haftalarda müthiş bir grafik yakalayan siyah-beyazlılar, yükselişini Konya’da da sürdürdü. Kara Kartal, zorlu deplasmanda üst üste üç maçlık bir galibiyet serisini yakalayarak moralli gitmişti.Fırat Aydınus’un yönettiği karşılaşmanın ilk dakikasında kalesinde golü gören siyah beyazlılar, VAR’ın ofsayt nedeniyle iptal kararı sonrası moral buldu. İlk yarı karşılıklı ataklara rağmen golsüz sona erdi.

ÇIKIŞINI SÜRDÜRDÜ
İkinci yarıda siyah-beyazlılar oyuna iyice ağırlığını koydu. Burak Yılmaz’ın 72’de attığı golle öne geçen Kara Kartallar, skoru korumayı başardı ve 90 dakika sonunda üç puanı hanesine yazdırdı. Bu sonucun ardından Beşiktaş, son 6 haftada 5 galibiyet ve 1 beraberlik alıp 16 puan toplayarak çıkışını sürdürdü ve 21 puana yükselerek maç fazlasıyla 4. sıraya çıktı. Zirve yarışında iddiasını koruyan siyah-beyazlılar, önümüzdeki hafta sahasında Kayserispor’u konuk edecek.

.