“Kulüp zor dönemlerden geçiyor”

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ,“Kulüp zor dönemlerden geçiyor” dedi.
Emre Kocadağ,sezon sonu kiralık sözleşmesi sona erecek Karius’un geleceğine ilişkin, “Bu sene Karius iyi bir performans gösteriyor. Onunla alakalı gerekli girişimleri yapacağız. Kendisi değerli bir oyuncu, kariyeri belli. Biz onun kalmasını isteriz. Bunu şartlar belirler” dedi.
“Karius için gerekli girişimleri yapacağız”
Zor bir süreçte takımın başına geldiklerini anlatan Emre Kocadağ, “Zor bir süreçte başkanımız ve yönetim kurulu olarak bizler bu sürece dahil olduk. Kulüp zor dönemlerden geçiyor. Bu anlamda tabi belli bir yol haritamız vardı, onları uygulamaya aldık. Daha iyi bir şekilde gidiyor diyebilirim” şeklinde konuştu.
Sezon sonu kiralık sözleşmesi sona eren Karius’un takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya cevap veren Emre Kocadağ şu ifadeleri kullandı: “Bu sene Karius iyi bir performans gösteriyor. Onunla alakalı gerekli girişimleri yapacağız. Kendisi değerli bir oyuncu, kariyeri belli. Biz onun kalmasını isteriz. Bunu şartlar belirler.”

“Aboubakar gündemimizde var ya da yok diyemem”

Aboubakar’ın takıma katılacağı yönündeki iddialara da cevap veren Kocadağ, “Aboubakar ile ilgili yaşanan dönemleri bilmiyorum. Şu an gündemimizde var diyemem ama olmayacak diye bir şey yok. Bu tamamen ekonomik şartlara göre. Kulübün içine girdikçe ciddi sıkıntıları görebiliyoruz. Biz burada çözüm üretmeye geldik. Bunların üstesinden geleceğiz” dedi.