ŞEHİR HASTANELERİ TARTIŞMASI BÜYÜYOR

Muhalefetin “Şehir hastaneleri zarar ediyor” çıkışlarını doğrulayan Erdoğan “Şehir hastanelerimize bakın. Zarar ettiğini söylüyorlar. Halkımıza hizmet etmek için zarar ediyorsak varsın zarar edelim” dedi.
Erdoğan’ın, “Şehir hastaneleri hayalim olan projeler dizisiydi” dediği hastanelerle ilgili de acı bir itirafta bulundu. Muhalefetin “Şehir hastaneleri zarar ediyor” çıkışlarını doğrulayan Erdoğan şunları kaydetti:

“Şehir hastanelerimize bakın. Zarar ettiğini söylüyorlar. Halkımıza hizmet etmek için zarar ediyorsak varsın zarar edelim.”
KILIÇDAROĞLU NDAN TEPKİ
Şehir hastaneleri diyorlar. Şehir hastaneleri için ne söyledi Sayın Erdoğan. ‘Bay Kemal Sen bilmiyorsun’ Evet bilmiyorum. Neymiş bizim burada cebimizden beş kuruş para çıkmıyor. Devletin kesesinden beş kuruş çıkmıyor. Biz bunu yap işlete göre belirliyoruz. Dün ne dedi zarar verdik, dedi. E cebinden para çıkmadıysa bu zarar nerde. O devleti bilmiyor ben devleti biliyorum. O bütçeyi bilmiyor ben bütçeyi biliyorum. O ne kadar para harcadığını bilmiyor ben ne kadar para harcandığını biliyorum. Bir devlet böyle keyfi yönetilmez arkadaş. Yazıktır günahtır. Ben hiçbir zaman neden yol, hastane yaptı sormadım. Yapabilirsin. Ama şu soruyu sordum. Yolu kaça yaptın. Köprüyü kaça yaptın, hastaneyi kaça yaptın. Ben bunu öğrenmek zorundayım. Benim paramla yapıyorsun. Bu gizli verilemez. Peki biz nerden bulduk şehir hastanelerinin fiyatını? İngiltere’de bunlara danışmanlık yapan bir firmanın internet sitesinde. Bizden gizleniyor ama bütün yabancılar biliyor. Niçin yanlışları kimse görmesin. Siz ödediğiniz vergilere sahip çıkmanız lazım.”