Başkente KAR geliyor

Meteoroloji’den aktarılan son dakika haberine göre bugün hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. Doğuda ise bu geceden itibaren yoğun kar yağışı bekleniyor. Marmara’nın doğusu, Kuzey Ege’nin iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Isparta ve Antalya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Ankara’da ise kar yağacağı bekleniyor. Kar yağışının bugün de devam edeceği belirtilirken özellikle sabah saatlerinde sürücüler sis ve don olayına karşı uyarılıyor. İstanbul’da ise hafta sonu karla karışık yağmur ve kar beklendiği uyarısı yapıldı.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Karadeniz’in iç kesimleri, İç ve Doğu Anadolu ile Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta ve Kahramanmaraş çevreleri ile Akdeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.
Yağışların Doğu Anadolu’nun güneyi, Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Kahramanmaraş, Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.