HALK EKMEK POLATLI’DA SATIŞ MAĞAZASI AÇACAK…

HALK EKMEK POLATLI’DA SATIŞ MAĞAZASI AÇACAK…

-HALK EKMEK FABRİKASI POLATLI’DAN UN YAPIMINDA KULLANMAK ÜZERE POLATLI’DAN BUĞDAY SATIN ALACAK

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALK EKMEK FABRİKASI GENEL MÜDÜRÜ FAHRETTİN GÖKŞİN, GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ALPASLAN YILMAZ İLE BİRLİKTE POLATLI’DA FAALİYET GÖSTEREN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ

-POLATLI’DA İSTİHDAMI ARTIRACAK, KIRSAL KALKINMAYA DESTEK SAĞLAYACAK VE İLÇE EKONOMİSİNİ CANLANDIRACAK PROJELERİ OLDUĞUNU AÇIKLAYAN GÖKŞİN, İLÇEYE HALK EKMEK SATIŞ MAĞAZASI MÜJDESİ VERDİ

-POLATLI TİCARET BORSASI, TİCARET ODASI, ZİRAAT ODASI, TARIM ORMAN İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ VE MUHTARLAR DERNEĞİ İLE AYRI AYRI GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİREN GÖKŞİN:

“POLATLI’DAKİ HALKIMIZ ÜRÜNLERİMİZİ SICAK SICAK ALABİLSİN DİYE FABRİKA SATIŞ MAĞAZALARIMIZA BİR YENİSİNİ DE BURADA EKLEMEK İSTİYORUZ”

“ÜRÜNLERİMİZİN EN ÖNEMLİ MADDESİ UN YAPIMINDA KULLANILAN BUĞDAY İHTİYACIMIZI DA POLATLI’DAN KARŞILAMAK İSTİYORUZ”

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Fahrettin Gökşin, Polatlı’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.
Polatlı’da Halk Ekmek Fabrikası Satış Mağazası açılması ve Fabrika’nın buğday ihtiyacının ilçeden karşılanması adına görüşmeler gerçekleştiren Gökşin, “Bu çalışmalar sayesinde ilçede hem istihdam sağlanacak hem ekonomi daha da canlanacak hem de halkımız kaliteli ürüne uygun fiyatla ulaşmış olacak” dedi.
Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Yılmaz ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde Polatlı Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu, Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya, Polatlı Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlu, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Burhanettin Sütçü ve ilçe muhtarlarıyla ayrı ayrı bir araya gelen Fahrettin Gökşin; fabrika çalışmalarını anlatarak, ortak yürütülebilecek projelere ilişkin görüşmeler gerçekleştirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, İYİ Parti İlçe Başkanı Mürsel Kömez ve her iki partinin İlçe Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın talimatlarıyla başlatılan “Kırsal Kalkınmaya Destek Projesi” kapsamında Halk Ekmek olarak atılan adımları da anlatan Gökşin, Polatlılara müjdeler verdi.

HALK EKMEK SATIŞ BÜFESİ VE BUĞDAY ALIMI MÜJDESİ
Ankara ve kırsalda yer alan üretici ve kadın kooperatiflerine kapılarını sonuna kadar açık tuttuklarını ve destek olmaya hazır olduklarını ifade eden Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Fahrettin Gökşin, “Polatlı ilçemize Halk Ekmek Fabrikası Satış Mağazası açmayı planlıyoruz” dedi.
Yeni mağazayla ilçede istihdam sağlanabileceğine vurgu yapan Gökşin ayrıca Fabrika’nın un yapımı için buğday ihtiyacının şu anda Samsun, Nevşehir, hatta Rusya’dan karşılandığını kaydederek, şu bilgileri paylaştı:
“Bu ihtiyacımızı neden burnumuzun dibindeki Polatlı ve Haymana’dan karşılamayalım diye düşündük ve konuyu Başkanımız Mansur Yavaş’a ilettik. O da olumlu karşıladı ve hemen çalışmalara başlamamız gerektiğini söyledi. Biz de ilçede bu ziyaretleri gerçekleştirerek, sizinle konuya ilişkin yapabileceklerinizi konuşmaya geldik.”
Polatlı’ya açılacak Halk Ekmek Satış Mağazası sayesinde ilçe halkının Fabrika ürünlerine taze ve sıcak şekilde ulaşabileceğini söyleyen Gökşin, “Prestij projelerimiz arasında yer alan ve Mansur Yavaş Başkanımızın da üzerinde özellikle durduğu Halk Marketlerimizin bir ayağının da Polatlı’da olmasını arzu ediyoruz. Bununla ilgili de ayrıca bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Tüm bu projeler bir bir gerçekleştikçe Ankara’nın dört bir tarafında olduğu gibi Polatlı’da da hem istihdam artacak, hem ekonomi canlanacak, hem de halkımız kaliteli ürünü uygun fiyatlı ve güven içinde tüketebilme imkanına kavuşacak” diye konuştu.

  • Çankaya Gazetesi

    1984 yılında yayın hayatına başlayan ÇANKAYA GAZETESİ nin merkezi Ankara dır. Ender Yoldar' ın yönetiminde Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Milli ve Manevi değerlere bağlı bağımsız ve tarafsız bir gazetedir.

    Related Posts

    RİZE İYİDERE LOJİSTİK LİMANI’NDA ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

    RİZE İYİDERE LOJİSTİK LİMANI’NDA ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize’de yapımı devam eden İyidere Lojistik Limanı’nı yerinde inceledi. Bakan Uraloğlu, limanın tamamlanmasıyla birlikte genel kargo,…

    KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, REVİZYON ÇALIŞMALARINI ŞEFFAF YÜRÜTÜYOR

    KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, REVİZYON ÇALIŞMALARINI ŞEFFAF YÜRÜTÜYOR BAŞKAN POSBIYIK: YİNE KUTUPLAŞMALAR OLURSA, OLAN REVİZYON BEKLEYEN HALKA OLUR Kdz. Ereğli Belediyesi, vatandaşların ve imar sektörlerinin uzun zamandır beklediği revizyon çalışmalarında sona…

    Gözden Kaçırmayın

    “MİLLET SANDIKTA DEFTERİNİZİ DÜRECEK”

    “MİLLET SANDIKTA DEFTERİNİZİ DÜRECEK”

    Erdoğan’dan BM’de reform çağrısı !

    Erdoğan’dan BM’de reform çağrısı !

    Adalar Belediyesi 2 Meclis üyesi olan AKP ye geçti

    Adalar Belediyesi 2 Meclis üyesi olan AKP ye geçti

    CHP Sözcüsünün son açıklaması, Yavaş’ın istifasını hızlandırdı

    CHP  Sözcüsünün son açıklaması, Yavaş’ın istifasını hızlandırdı

    MANSUR YAVAŞ CHP’DEN İSTİFA ETTİ .”SİYASİ YOLUMA BAĞIMSIZ DEVAM EDİYORUM”

    MANSUR YAVAŞ CHP’DEN İSTİFA ETTİ .”SİYASİ YOLUMA BAĞIMSIZ DEVAM EDİYORUM”

    Elif’ in önünü kesmeye çalışıyorlar !

    Elif’ in önünü kesmeye çalışıyorlar !