INSTITUT FRANÇAIS ANKARA’DAN CANLI PERFORMANS

YENİ BİR DENEYİME HAZIR MISINIZ?

INSTITUT FRANÇAIS ANKARA’DAN CANLI PERFORMANS

Institut français Ankara, 30 Ocak 2020 gecesi tüm dünyada aynı anda düzenlenen “Fikirler gecesi” etkinliğinde ünlü Fransız performans sanatçısı Thierry Poquet’yi ağırlıyor.
Institut français Ankara «Fikirler Gecesi»ne «Sanat ve bilimde hayat bulmak» konulu bir interaktif performans ile katılıyor. 30 Ocak gecesi Institut français Ankara’nın Yıldız’daki sanat salonu Fransız sanatçı Thierry Poquet ve yönetmen Merve Gezen’in «Sanat ve bilimde hayat bulmak» konulu seyirci katılımlı canlı performanslarına sahne olacak. Performansta insan – yapay zeka ve insan – teknoloji ilişkileri ele alınıyor.

2016 yılından bu yana her yıl Ocak ayının son Perşembe gecesi tüm dünyadaki Institut français’ler, sivil toplum kuruluşları, kültür ve sanat kurumları, üniversiteler ve müzelerin geniş katılımlarıyla düzenlenen « Fikirler gecesi »nin amacı toplumun tüm kesimlerinin fikir liderleri, sanatçılar ve akademisyenlerin katılımları ile belli bir konuda tartışmasını sağlamak. « Fikirler gecesi »nin bu yılki teması ise « hayat bulmak ».

PROGRAM

Ankara – 30 Ocak 2020, Perşembe

19:30 Interaktif performans: Sanat ve bilimde hayat bulmak

Thierry Poquet, Merve Gezen