BAŞKENT’TE ÖDÜLLÜ RESİM VE KARİKATÜR YARIŞMASI…

BAŞKENT’TE ÖDÜLLÜ RESİM VE KARİKATÜR YARIŞMASI…

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE TİCARET BAKANLIĞI İŞ BİRLİĞİNDE ÇOCUKLARA VE GENÇLERE YÖNELİK “TÜKETİCİ VE TÜKETİM” KONULU RESİM VE KARİKATÜR YARIŞMASI DÜZENLENİYOR

-TÜKETİCİ HAKLARI KONUSUNDA VATANDAŞLARI BİLİNÇLENDİRMEK AMACIYLA DÜZENLENEN ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI İÇİN 7 ŞUBAT TARİHİNE KADAR BAŞVURU YAPILABİLECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, tüketici hakları konusunda toplumu bilinçlendirmeye yönelik proje ve çalışmalarda yer almaya devam ediyor.
Bilinçli tüketim alışkanlığının edinilebilmesi için Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ticaret Bakanlığı iş birliğinde “Tüketici Hakları” konulu ödüllü yarışma düzenliyor.

KÜÇÜKLER İÇİN RESİM BÜYÜKLER İÇİN KARİKATÜR YARIŞMASI
Türkiye genelinde düzenlenen yarışmaya resmi ve özel okullarda öğrenim gören ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri çizdikleri resimlerle, 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri ise karikatürle katılabilecek.
Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, 7 Şubat 2020 tarihine kadar Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü’nün “http://tuketici.ticaret.gov.tr/”, “https://www.facebook.com/etuketici/” ya da “https://twitter.com/etuketici” adresinden başvuru yapabilecek.

TÜKETİM FARKINDALIĞI1280x1024px
Eğitim çağındaki çocukları ve gençleri bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak ve sanatsal çalışmalarını desteklemek için gerçekleştirilen yarışma her yıl geleneksel olarak düzenleniyor.
Katılımın ücretsiz olduğu yarışmada çizdiği resim ve karikatürle dereceye giren öğrencilere fotoğraf makinasından dizüstü bilgisayara kadar çeşitli ödüller hediye edilecek.