Coronavirüse 4 koldan ÖNLEM

Ankara Büyükşehir Belediyesi her gün on binlerce yolcunun seyahat ettiği EGO ve Özel Halk Otobüsleri ile Raylı Sistemlerden sonra salgın hastalık riskine karşı dolmuşlarda da dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmaları aralıksız sürüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi salgın hastalık riskine karşı önlemlerini artırdı.
Başkent’teki toplu taşıma araçlarında dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, EGO ve Özel Halk Otobüsleri ile Raylı Sistemlerden (ANKARAY, Metro ve Teleferik) sonra dolmuşların ilaçlama çalışmalarını da yakından takip ediyor.

ANKARA ZABITASI KONTROLÜNDE TEMİZLİK
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri kent genelinde hizmet veren 2 bin 56 dolmuşta zorunlu hale getirilen dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmalarını yerinde denetlerken, dolmuşçu esnafına hijyen kurallarına ilişkin uyarılarda bulunuyor.
ÇANKAYA’DA YOĞUN DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

Çankaya Belediyesi virüs kaynaklı salgın hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla tüm hizmet birimlerinde dezenfekte çalışmasına başladı.

Çankaya Belediyesi tüm hizmet birimlerinde bakteri ve virüslere karşı dezenfekte çalışmasına başladı. Son günlerde dünya genelinde etkili olan salgın hastalık riskine karşı öncelikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı birimler ilaçlandı.
Çankaya Belediyesi Hizmet binası, Çankaya Evleri, kreşler, Baharevleri, ağız ve diş sağlığı poliklinikleri ve kültür merkezlerinde yapılan ilaçlama çalışması ile belediyenin hizmet odaklı noktaları dezenfekte edildi.