BARBAROS, AŞK ŞARKILARININ EFSANE SESİ DİVA VIKTOR LAZLO İLE INSTAGRAM’DA CANLI YAYINDA!

BARBAROS, AŞK ŞARKILARININ EFSANE SESİ DİVA VIKTOR LAZLO İLE INSTAGRAM’DA CANLI YAYINDA!



Güçlü sesi, geniş repertuvarı ve başarılı sahne performanslarıyla müzikseverlerin severek takip ettiği Barbaros, Instagram hesabından yaptığı canlı yayınlar ile dünyaca ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

İlk yayınını La Casa De Papel’in 4.sezonunun yayınlandığı gün, dizinin en az kendisi kadar izleyicileri kendine bağlayan şarkısı My Life is Going On’a hayat veren Cecilia Krull ile gerçekleştiren sanatçı, 2. canlı yayınını “It’ s Raining Men”, “Hit The Road Jack”, “I Am So Excited” gibi 80’li yılların unutulmaz disco hitlerine imza atan THE WEATHER GIRLS’den Dynelle Rhodes ile gerçekleştirdi. Simdi sırada yumuşak sesi ve geceye yakışan şarkılarıyla 80’lerden beri Avrupa’nın en ünlü şarkıcılarından biri olmayı başaran, moda ikonu Viktor Lazlo var.

Viktor Lazlo 30 yılı aşkın kariyeri ile Türk dinleyicilerinin yakından tanıdığı isimlerden biri. Son üç albümü “My Name is Billie Holiday” , “Begin the Beguine” ve “Woman” ile büyük başarılara imza atan Lazlo, ilk romanı “La Femme Qui Pleure” ile sükseli bir giriş yaptığı edebiyat sahnesinde son iki romanı LES PASSAGERS DU SIECLE (2018) ve TRAFIQUANTS DE COLERE (2020) ile fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Barbaros, Viktor Lazlo’yu sizlerle birlikte evine davet eder gibi Instagram sayfasında ağırlayarak, doğal sohbetler eşliğinde keyifli şarkılar seslendirecek.

Güçlü sesi, geniş repertuvarı ve başarılı sahne performanslarıyla müzikseverlerin severek takip ettiği Barbaros, sözü müziği Barış Manço’ya ait olan ‘Evelallah’ ve 90’ların unutulmaz şarkılarından sözleri Soner Arıca’ya, müziği Soner Arıca ve Sezgin Gezgin’e ait olan “Derbeder” i yeniden yorumladı. Yaz aylarında yayınlanacak bu 2 şarkının ardından Barbaros yabancı bir şarkıyı da sevenleriyle buluşturacak.

13 Nisan Pazartesi günü saat 22.00’de @barbarosb instagram hesabında gerçekleşecek canlı yayında Barbaros ve Viktor Lazlo dinleyicileri evlerindeki keyifli sohbetlerine davet ediyor.