Yavaş ve Taşdelen’ den BAYRAM MESAJI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Kıymetli Ankaralılar,

Mübarek Ramazan ayının ardından Bayram’a milletimiz ve Ankaralılar ile birlikte erişmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz.

Büyükşehir Belediyemiz, küresel boyutta yaşanan salgın süreci nedeniyle Ramazan Bayramı boyunca uygulanacak olan sokağa çıkma yasağında sizlerin huzuru için gereken tüm tedbirleri almıştır. Ekiplerimiz Bayram öncesinde yoğun gıda denetimlerinde bulunmuş, Başkentimizin dört bir yanını köşe bucak temizlemiştir. Anıtkabir ve şehitliklerimiz başta olmak üzere, tüm simge noktalarda ve mahalle mezarlıkları dâhil tüm mezarlıklarda bakım işlemlerini tamamlanmıştır. Başkent’te “6 Milyon Tek Yürek Bayram Etsin” kampanyamız eşliğinde birlik ve beraberliğin en somut örneği yaşanmış, yüzbinlerce aile Bayram’a yüzleri gülerek, çocuklarımız ise huzur içerisinde kavuşmuştur. Bu vesile ile tüm hayırsever vatandaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum.

Çalışmalarımız Bayram süresince de devam edecek; Başkent 153 hattı, bayram süresince 7/24 esasına göre vatandaşlarımızın taleplerini dinleyecek, ASKİ ve İtfaiye ekipleri mesai yapacak, Anfa Güvenlik ekipleri iş başında olacaktır. Belediye hizmetlerimiz yine aksatılmadan sürdürülecektir.

Değerli Hemşehrilerim,

Bu zorlu pandemi sürecini atlattığımızda elleri öpülesi büyüklerimizle, tertemiz kalpleriyle dünyamızı aydınlatan çocuklarımızla, hasret duyduğumuz sevdiklerimizle yeniden kavuşacağız. Şimdilik hepimizin sağlığı için gönüllerde buluşmaya devam edelim. Bu duygularla, aziz milletimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, Bayram’ın dünyamız, ülkemiz ve Ankara’mız için hayırlara, mutluluğa ve hiç tükenmeyen yaşama sevincine vesile olmasını temenni ediyorum.

Mansur YAVAŞ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı

BAŞKAN ALPER TAŞDELEN’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, mesaj yayaımlayarak vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

Paylaşmanın, bereketin, bolluğun, dayanışma ve yardımlaşma duygusunun yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında, bu yıl salgın nedeniyle kurulamayan iftar sofralarında gelecek yıl bir arada olma temennisinde bulunan Alper Taşdelen, mesajında şunları kaydetti:

“Dünyayı ve ülkemizi saran salgına karşı omuz omuza bir mücadele veriyoruz. Zorda olanın yanında olarak, ihtiyacı olana yardım elimizi uzatarak bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Birlik ve beraberliğin yoğun şekilde gösterildiği salgın sürecinde Ramazan ayının ruhuna yakışır dayanışmayı da hep birlikte yaşadık.

Paylaştığımız her lokmanın, aldığımız her nefesin kıymetini hala atlatamadığımız salgın döneminde bir kez daha hissettik. Birlik olmanın, yoksul, kimsesiz, hasta, yaşlı, engelli ve darda olan vatandaşlarımızın yanında olmanın ne kadar anlamlı olduğunu tekrar tekrar yaşadık.

Bu bayram ailemizle, sevdiklerimizle bir arada olamayacağız, özlem gideremeyeceğiz. Fiziksel olarak bir arada olamasak da aynı duygularla Ramazan Bayramının sevgisini, hoşgörüsünü yüreklerimizde hissedeceğiz.

Ramazan Bayramının, ülkemize ve dünyaya her şeyden önce sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”