BARBAROS, ORTA DOĞU’NUN FRANK SINATRA’SI OMAR KAMAL İLE BU KEZ LONDRA’DA!!

BARBAROS, ORTA DOĞU’NUN FRANK SINATRA’SI OMAR KAMAL İLE BU KEZ LONDRA’DA!!

Güçlü sesi, geniş repertuvarı ve başarılı sahne performanslarıyla müzikseverlerin severek takip ettiği Barbaros, Instagram hesabından yaptığı canlı yayınlar ile dünyaca ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.
Barbaros ilk yayınında İspanya ile bağlanıp La Casa De Papel’in jenerik şarkısı “My Life is Going On”a hayat veren Cecilia Krull ile 2. canlı yayınında Almanya’ya bağlanıp “It’ s Raining Men”, “Hit The Road Jack”, “I Am So Excited” gibi 80’li yılların unutulmaz disco hitlerine imza atan The Weather Girls’den Dynelle Rhodes ile, 3. yayınında Fransa’ya bağlanıp yumuşak sesi ve geceye yakışan şarkılarıyla 80’lerden beri Avrupa’nın en ünlü şarkıcılarından biri olmayı başaran, moda ikonu Viktor Lazlo ile, 4.yayınında Johannesburg, Güney Afrika’ya bağlanıp muhteşem ses, soprano Pumeza Matshikiza ile, 5.yayınında Belgrad’a bağlanıp Balkanların yükselen yıldızı Lena Kovacevic ile, 6. yayınında Londra’ya bağlanıp 30’lu ve 40’lı yılların armoni vokal popunu günümüz anlayışıyla yorumlayan The Puppini Sisters’dan Marcella Puppini ile, 7.yayınında dünya basınının hakkında ‘Dalida kadar güzel, şarkıları Pink Martini ve Monica Molina kadar sıcak’ diyerek bahsettiği Kanada’nın yepyeni süper starı IMA ile, 8.yayınında Hindistan’ın dünyaya yeni ihraç ettiği genç yetenek Arunaja ile, 9.yayınında Yunanistan’da genç neslin en önemli besteci ve şarkıcılarından biri olarak kabul edilen Stan Antipariotis ve son olarak Fado’yu uluslararası arenaya taşıyan dünyaca ünlü diva Dulce Pontes ile bir araya geldi.

Şimdi sırada Orta doğu’nun Frank Sinatra’sı olarak kabul edilen Omar Kamal var!

Çeşitli dillerde ve farklı müzik tarzlarındaki icrasının yanında, besteci yönüyle de son yıllarda Orta doğu’dan dünyaya açılan en önemli isimlerden biri olan Omar Kamal, Frank Sinatra, Michael Jackson ve Arap dünyasının kült isimleri Mohammed Abdelwahab, Fayrouz gibi ünlü isimlerin şarkılarını seslendirdiği geniş repertuvarıyla, otantik ve derin bir müzikal çeşitliliği ile sahip. 2017 yılında yayınladığı ilk albümü “Serenade” ve 2019’da yayınladığı ‘Show Me The Light’ albümleriyle dünyanın birçok ülkesinde konserler veren Omar Kamal, Arap dünyasının Frank Sinatra’sı olarak kabul ediliyor.

Omar Kamal ve Barbaros 15 Haziran’da sizleri evlerine davet eder gibi @barbarosb Instagram sayfasında ağırlayarak, doğal sohbetler eşliğinde şarkıların büyüsünü evinize getirmeye hazırlanıyor.

Güçlü sesi, geniş repertuvarı ve başarılı sahne performanslarıyla müzikseverlerin severek takip ettiği Barbaros 7 Mayıs’ta 90’ların unutulmaz şarkılarından sözleri Soner Arıca’ya, müziği Soner Arıca ve Sezgin Gezgin’e ait olan “Derbeder” i yayınladı. Barbaros bu yaz Barış Manço’ya ait “Evelallah” ve yabancı bir şarkıyı da sevenleriyle buluşturacak.

15 Haziran Pazartesi günü saat 22.00’de @barbarosb instagram hesabında gerçekleşecek canlı yayında Barbaros ve Omar Kamal dinleyicileri evlerindeki keyifli sohbetlerine davet ediyor.