ÇANKAYA’DA PANDEMİ DENETİMİ

ÇANKAYA’DA PANDEMİ DENETİMİ

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle birlikte tüm yurtta başlayan koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Başkent’in en kalabalık ilçesi Çankaya’da da denetimler yapıldı.

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle birlikte tüm yurtta koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında başlatılan denetimler sürüyor. Çankaya Belediyesi, Emek Pazaryeri ve Emek bölgesinde Çankaya Kaymakamı Hüdayar Mete Buhara, Çankaya İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Tarım Müdürü ile birlikte denetim yaptı. Polis ve zabıta ekipleri vatandaşlara maske kullanımı ve mesafe konusunda uyarılarda bulundu.
Çankaya Zabıtası salgın hastalık sürecinde yoğun mesaisine devam ediyor. Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkileyen salgın hastalık sürecinde denetimlerini pazaryerleri, bakkal, market, kuruyemişçi, pastane, fırın gibi gıda satışı yapılan işletmelerde yoğunlaştıran Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri, ilçenin dört bir yanında denetimlerini aralık sürdürüyor.

Çankaya’daki tüm pazaryerlerinde ekipler halinde denetimini sürdüren Çankaya zabıta ekipleri, son denetlemesini Çankaya Kaymakamı Hüdayar Mete Buhara, Çankaya İlçe Emniyet Müdürü ile birlikte Emek Pazaryeri’nde gerçekleştirdi. Dezenfekte ve temizlik çalışmalarının sıkça yapıldığı pazaryerini denetleyen heyet, vatandaşlar ve pazar esnafıyla görüştü.