Çebi:Transfer yapamayız

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Quaresma’nın gündemde olmadığını dile getiren Çebi, UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme Turu’nda PAOK’a karşı oynadıkları ve 3-1 kaybettikleri karşılaşma ile ilgili de hazır olmadan maça çıktıklarını söyledi.

Corona virüsü pandemisinin kendilerini olumsuz etkilediğini belirten Çebi, PAOK mağlubiyetiyle ilgili, “Pandemi bir defa bizi çok hırpaladı. Lig çok geç bitti. Arkadan takımı toparlamakla uğraştık. Gidenler oldu ve gidenlerin yerine 1 hafta 10 gün içinde adam bulmak öyle kolay işler değil. 10 gün içinde bir imza atıyorsunuz 3 sene, 5 sene sırtınızda taşıyorsunuz. Hazırlık maçı yapamadık. Dolayısıyla böyle oldu ama biz alınan transferlerden de, gelenlerden de ümitliyiz” açıklamasını yaptı.
“HARCAMA LİMİTLERİ TRANSFER YAPMAMIZA İZİN VERMİYOR”

Yeni transferlerle ilgili sorular üzerine, “Bana mı soruyorsunuz” esprisi yapan Ahmet Nur Çebi, “Transferler çalışılır ve konuşulmaz. Altına imza atılmadan hiçbiri realize olmamış demektir. A dediniz B oldu gibi konuştuğumuz zaman ağzımızdan çıkan isimler taraftarımızı heyecanlandırıyor. Bu pazarlık konusu. Bazen kulüp veriyor futbolcu gelmiyor. Bazen futbolcu gelmek istiyor kulüp vermiyor. Bazen de ikisi veriyor bize uymuyor. Ben şahsen başkan olarak altına imza atmadan açıklama yapmıyorum” dedi.
Transferi değerlendiren başkan Çebi, “Taraftar hangisinden hoşlanır bilmiyorum çünkü biz taraftarın isteğine göre değil hocanın belirlediği kriterlere göre transfer yapacağız. Umarım transferlerimiz taraftarlarımızı mutlu eder” dedi.
.

.