İpek Erdem saçlarını 3’e vurdu!

Hayat Bilgisi’nin ‘Barbi’si İpek Erdem saçlarını 3’e vurdu! ‘Barbi yaşayacak’
Hayat Bilgisi dizisinin ‘Barbi’si İpek Erdem güzelliğiyle bir döneme damga vurmuştu. Yıllar sonra ortaya çıkan Erdem saçlarını kısacık kestirip duygularını anlattı.

Bir dönemin sevilen dizisi Hayat Bilgisi’nin ‘Barbi Gamze’si İpek Erdem son haliyle herkesi şaşırttı. Saçlarını ‘3 numara’ diye tabir edilen kısalıkta kestiren İpek Erdem’i görenler tanıyamıyor.

Erdem’in hayranları paylaşılan fotoğrafları hem beğendi hem de yorum yaptı.

‘ÇOK SAĞLIKLI OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM’

435453-hayat-bilgisi-dizisinin-barbi-sini-gorenler-taniyamiyor-yeni-imajiyla-agizlari-acik-birakti-5f91f36bdb53a
İpek Erdem, Instagram’dan yaptığı paylaşımın altına ise uzunca bir not düştü: “Geçen kış o kadar çok bunu yapmak istiyordum ki üstüne ‘Britney Spears gibi sakın saçlarınızı kestirmeyin’ gibi şeyler döndü ve bir kadının saçlarını bu kadar kestirmesi delirdiğine, sağlıksız olduğuna işaret olarak etiketlendi. Bu durumda ve devam eden belirsizlik içinde de yapmak istemedim. Şimdi bu kalıbı kırıp kendimi tam olarak olduğum gibi kabul edip yaşayacak size de sunacak kadar özgürleştiğim ve tam tersi çok sağlıklı olduğum için mutluyum.

Şimdi hayatım, tercihlerim, yolum tamam… Son 15 senedir işimi daha iyi yapabilmek için normal çalışmalarıma, yaptığım işlere devam ederken bir taraftan kendime ve sağlığıma doğru yolculuğuma çıktım. Malum, tahmin edersiniz ki 18 yaşında bir ülkede tanınmak ve büyük bir bir etki yaratmak her halükarda çok sarsıcıydı. Saçımın teline sarı sürmem derken sarışın bir “Barbi” olmuştum. Bittikten sonra da uzun bir süre uzaklaşmaya çalıştım ne yalan söyleyeyim. Ama uzun zamandır sarışın olmayı seviyor ve bir ülkeye “Barbi” lakabıyla çok da güzel, nahif, öğretici. Hele ki ustam, hayran olduğum oyuncu Perran Kutman ile güzel etki etmekten dolayı son derece mutlu ve memnunum.