MANAVGAT DOĞALGAZA KAVUŞACAK

MANAVGAT DOĞALGAZA KAVUŞACAK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’a doğalgaz getirilmesi konusundaki girişimleri başlattı. EPDK Lisanslı Enerya Gaz Dağıtım A.Ş’nin dağıtım bölgesine Manavgat Belediyesi’nin de dahil edilmesi konusu, hem Manavgat Belediyesi hem de Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül ayı Belediye Meclis’lerinde gündeme getirilerek onaylandı.Manavgat Belediye Meclis üyesi Hilmi Uslu, bunun Manavgat halkına verilecek bir müjde olduğunu söyledi.
DOĞALGAZA START VERİLDİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, seçim döneminde Manavgat halkına verdiği Doğalgaz sözünü tutuyor. Başkan Sözen, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) tarafından dağıtım lisansı verilen Enerya Gaz Dağıtım A.Ş’nin dağıtım bölgesine Manavgat Belediyesi’nin de eklenmesi için girişimler başlattı. Manavgat İlçesinin lisans kapsamına alınması, hem Manavgat Belediye Meclisi’nce, hem de Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme getirilerek onaylandı.

MANAVGAT BELEDİYE MECLİSİ’NDE GÖRÜŞÜLDÜ

EPDK tarafından dağıtım lisansı verilen ENERYA GAZ DAĞITIM A.Ş.’nin dağıtım bölgesine Manavgat Belediyesinin de dahil edilmesi konusu, Manavgat Belediye meclisinin Eylül ayı oturumunda 11. Gündem maddesi olarak görüşüldü. Konuyla ilgili olarak meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Şükrü Sözen, bir süredir Manavgat’ın lisans kapsamına alınması için ENERYA firması yetkilileriyle toplantılar yapıldığını ve detayları görüşmek amacıyla konuyu Manavgat Belediyesi’nin Eylül Ayı Belediye Meclisi’ne getirdiklerini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, konuyla ilgili olarak belediye meclis üyelerine şu bilgileri verdi.