Çebi:Sergen Yalçın’ la yola devam

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, BeIN Sports’a verdiği röportajda Sergen Yalçın’ın ayrılık haberlerine tepki gösterdi ve “Sergen Yalçın ile yola devam ediyoruz” dedi. Çebi, Cenk Tosun’un transferine ve yabancı hakem konusuna açık kapı bıraktı.
SERGEN YALÇIN İLE YOLA DEVAM EDİYORUZ”

“Sergen Yalçın’ın ayrıldığı söyleniyor. Teknik direktör arıyor musunuz?” sorusuna Ahmet Nur Çebi: “Sergen Yalçın ile devam ediyoruz. Ayrılma gibi bir düşüncemiz yok, çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Ben, hocamla yoluma devam ediyorum. Böyle günlerde ne ben ne de hocam Beşiktaş’ı yalnız bırakmayız. Bu haberler kasıtlı olarak çıkartılıyor. Hocamızla yola birlikte devam edeceğiz. Hocamızla amacımız, Beşiktaş’ın başarısı olduğu sürece birbirimizle yollarımız ayrılmayacaktır. İkimizin amacı aynı, Beşiktaş başarılı olsun” yanıtını verdi.

Beşiktaş’ın mevcut durumu için konuşan Çebi, “Tedirgin oluyorum, ‘Neden daha iyi olamıyoruz, neyi eksik yapıyorum?’ diye. Bu bizi motive edecektir, negatif bir tarafı yok. Geçen sene geldiğimizde de Beşiktaş bu seviyelerdeydi. Sergen Hoca’yla birlikte takımı yukarı taşıdı. Taraftarsız oynamak Beşiktaş gibi köklü kulüpleri daha fazla etkiliyor. Taraftarımızı özlüyoruz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın “Transferleri yapanlara sorun” şeklindeki açıklamasının sorulması üzerine ise Ahmet Nur Çebi, “Çok net ve açık ifade ediyorum. Transferleri biz, beraber yaptık. Hocanın ve başkanın, yöneticilerin, scoutların içinde olmadığı bir transfer süreci yaşamadık. Hocamızın istediği bazı isimleri alamamış olabiliriz.

Canım cennet istiyor ama günahlarım bırakmıyor. Beşiktaş başarılar için daha iyi futbolcular alsın. Ancak, amacımız takımı gençleştirmek ve ekonomik anlamda küçültmek gibi hedeflerimiz var.” diye konuştu.

CENK TOSUN’A AÇIK KAPI
Ara transfer ile ilgili konuşan Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, “Bir forvet istiyorum. Böyle bir eksiğimiz var. Limitlerimiz uygun olduğu şartlarda bunu gerçekleştirmek kafamızda var. Cenk’in ismi de geçiyor ama şu anda Everton’a oynuyor. Beşiktaş’ta top oynama şansı olursa bunu denemek isterim. İstediğim bir futbolcu” ifadelerini kullandı.