LÖSEV Çiftliği Doğal Satsuma Mandalina ile çocuklara maddi katkıda bulunuyor

LÖSEV-Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı olarak, 22 yıldır tüm Türkiye genelinde sayıları 45.000’i aşkın lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklarımız ile ailelerine tamamen ücretsiz tedavi, eğitim ve konaklama hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyor.
LÖSEV bu hizmetlerinin yanı sıra tüm hastalarına gıda, giysi, oyuncak, kırtasiye ürünleri, temizlik malzemeleri, ev eşyaları gibi ihtiyaç duydukları tüm ürünleri duyarlı kişi ve kuruluşların destekleri ile evlerine kadar ulaştırıyor.
Bilindiği üzere ülkemizde giderek artan kanser vakalarında beslenmenin rolü oldukça büyük. Bu nedenle LÖSEV sorumluluğunun bilinciyle “Kansere Dur” demek için harekete geçti. Güvenilir gıda hareketine bir yenisini daha ekledi ve içinde tarım ilacı kalıntısı, sarartma için kullanılan bir zehir olan etilen dioksit gazı ve parafin barındırmayan doğal Seferihisar Mandalinasını üretti.

LÖSEV Seferihisar Çiftliği’nde üretilen ve LÖSEV Gıda Laboratuvarları’nda test edilip, tamamen doğal olduğu onaylanan mandalinalar tüm Türkiye’de satışa sunuluyor.
LÖSEV e bu yolla katkıda bulunmak istiyenler de müşterileri, çalışanları veya çözüm ortakları için istediği miktardaki alacakları ürünle lösemili çocuklarımızı hayata bağlayabilecekler.
Mandalinalar 3, 6, 9 Kg ambalajlar ya da 25 kiloluk kasalı olarak satışa sunulmaktadır.
100 kg ve üzeri satın alımlarda özel fiyat uygulanmaktadır.