ALPER TAŞDELEN: “SİZ EVDE, BİZ GÖREVDE”

ALPER TAŞDELEN: “SİZ EVDE, BİZ GÖREVDE”

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen: “Zor zamanlardan geçiyoruz. Bu zor zamanları dayanışma, yardımlaşma, birlik ve beraberlik ruhuyla atlatacağız. Siz evde, biz görevde”

Çankaya Belediyesi, pandemi nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında vatandaşlara hizmet vermeye devam etti.

Koronavirüs hastalığının artması nedeniyle getirilen hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında da Çankaya Belediyesi, 65 yaş üzeri olup ihtiyaçlarını kendileri göremeyen vatandaşların ilaç ve alışveriş ihtiyaçlarını karşıladı. Çankaya Belediyesine başvuran 65 yaş üstü vatandaşlardan ilaç talep edenlerin ihtiyacı nöbetçi eczanelerden temin edilerek, zabıtalar tarafından vatandaşların evlerine teslim edildi. Alışveriş konusunda sıkıntı yaşayan yaşlıların istedikleri ürünler de marketlerden alınarak vatandaşlara ulaştırıldı.

TAŞDELEN: “İLAÇ VE ALIŞVERİŞLER BİZDEN”
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, dünyayı etkisi altına alan salgın hastalıkla ilgili uzmanların açıkladığı kritik günlere gelindiğini belirterek vatandaşlara mecbur olmadıkça evlerinden çıkmamaları çağrısında bulundu. Salgın hastalıkla mücadele konusunda seferber olduklarını kaydeden Taşdelen, “Sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu günlerde de yardıma ihtiyacı olan 65 yaş üstü Çankayalı vatandaşlarımızın ilaç ve alışveriş ihtiyaçlarını yaparak kendilerine teslim ediyoruz” dedi.