BALIKESİR’DE CHP İL BAŞKANLIĞINA SALDIRI !

Balıkesir’de CHP il başkanlığına giden kimliği açıklanmayan bir şahıs parti binasında bulunan biri kadın 2 parti yöneticisine saldırdı. Saldırgan polis tarafından gözaltına alındı.
CHP ANKARA İL BAŞKANI AKILLI, BALIKESİR’DE CHP İL BAŞKANLIĞINA DÜZENLENEN SALDIRIYI KINADI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanlığına ve İl Başkanına düzenlenen saldırıyla ilgili açıklama yapan CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, “Bu çirkin girişimi en ağır şekilde kınıyorum” dedi.
Balıkesir’de meydana gelen olayda, kimliği açıklanmayan bir şahıs CHP Balıkesir İl Başkanlığı’na giderek, fiili şekilde partide bulunanlara saldırdı. O sırada parti binasında bulunan İl Başkanı Serkan Sarı’ya da saldırmaya çalışan şahıs, diğer partililer tarafından engellendi. Olayla ilgili CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı yazılı bir açıklama yaparak saldırıyı kınadı. Akıllı açıklamasında:
“Aldığımız kötü bir haberle Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanlığımıza bir saldırı düzenlendiğini öğrendik. İl Başkanımız Sn. Serkan Sarı ve yönetimine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu saldırı sadece Balıkesir İl Başkanlığı’na değil tüm Cumhuriyet Halk Partisi’ne yapılmıştır. Ülkemizin barış, güven ve huzur ortamına gölge düşürmek isteyenler yeniden baş verdi. Çirkin saldırı girişimini en ağır şekilde kınıyor ve konunun takipçisi olacağımı bildiriyorum” dedi.