Erol Bulut’a tepki büyük

Süper Lig’de Yeni Malatyaspor’a 3-0 kaybeden Fenerbahçe’de mağlubiyetin yankıları sürüyor. Sarı-lacivertli tarfatarlar yenilgi sonrası teknik direktör Erol Bulut’a yüklendi. Sosyal medya Erol Bulut’a tepki gösteren taraftarlar istifa hashtagi açtı.
Süper Lig’in 12. haftasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor’a 3-0 yenilen Fenerbahçe, lig tarihinde ilk kez sahasında üst üste 3 maç kaybetti.
Fenerbahçe’nin Yeni Malatyaspor’a 3-0 kaybetmesi ve Kadıköy’de tarihinde ilk kez 3 maçta puan alamaması taraftarın tepkisini çekti.
Sosyal medyada #erolbulutistifa hashtag’i 1. sıraya yükseldi. Stoperler Tisserand ve Sadık Çiftpınar’a da büyük tepki vardı.
Sezon başından beri cikardigin hatalı 11ler yanlis değişiklikler degistiremeyisler…Suyun kaynadı taraftar sabretmez! Gel artik be kaptan!!!

Gidin şu adamın vakit geçirmeden gönlünü alın.Özür dileyin.(Aykut Kocaman için)
Kusura bakmayın ama bunları söylememiz lazım. Geçen sene Ersun hoca o kadar eksikliğe rağmen ilk yarı çatır çatır top oynattı. Şimdi size sorarım geçen sene oynadığımız organize futbolu bu sene bu haftaya kadar 1 maç değil ilk 45 dk izleye bildik mi cevap hayır.