Muhaliflere gÖzdağ’ ı mı _?

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a evinin önünde silahlı ve sopalı saldırı düzenlendi. Saldırıda yaralanan Özdağ hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 5 kişi oldukları öğrenilen saldırganlar ise olay yerinden kaçtı.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve eski Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, cuma namazına gitmek üzerine evinden çıkarken silahlı ve sopalı beş kişinin saldırısına uğradı. Silah doğrultulan ve sopalarla dövülen Özdağ’ın sol eli ve bir parmağı kırıldı
AYNİ GÜN UĞUROĞLU NA SALDIRI
Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu’na saldırı gerçekleştirildi. Uğuroğlu Emniyet’te ifade verdi. Öte yandan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a saldıran kişilerle Uğuroğlu’na saldıran kişilerin aynı şahıslar olduğu iddia ediliyor.
dediğini söyledi.
Ayni gün KRT TV de proğram yapan Afşin Hatipoğlu na da saldırı girişiminde bulunuldu .
ÖZDAĞ’A VE UĞUROĞLU’NA SALDIRANLARIN AYNI KİŞİ OLDUĞU İDDİASI
Emniyet yetkilileri, Uğuroğlu’nun evinin karşısındaki dükkandaki kamera görüntülerinden saldırganları tespit etti.Öte yandan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a saldıran kişilerle Uğuroğlu’na saldıran kişilerin aynı şahıslar olduğu iddia ediliyor.